Servicii IT — February 4, 2022 at 4:30 pm

Thoughtworks a intrat în topul celor mai puternice branduri de servicii IT

by

Brand Finance AwardsThoughtworks (NASDAQ: TWKS), o companie globală de consultanță în tehnologie care integrează strategia, designul și ingineria pentru a stimula inovația digitală, a anunțat că a fost selectată pentru prima dată în raportul Brand Finance al celor mai valoroase și mai puternice 25 de branduri de servicii IT la nivel global.

În fiecare an, Brand Finance, liderul mondial în consultanță de evaluare de brand, testează 5.000 dintre cele mai mari nume din industrie și publică aproape 100 de rapoarte, clasificând branduri din toate sectoarele și țările. Primele 25 cele mai valoroase și mai puternice business-uri din zona de servicii IT din lume sunt incluse în ediția anuală Brand Finance IT Services 25 2022.

„După un an excelent, Thoughtworks a intrat pentru prima dată în raportul Brand Finance IT Services 25 din 2022. Două momente cheie ale anului 2021 au fost anunțarea IPO-ului lor și relansarea cu succes a logo-ului, identității vizuale și poziționării companiei. Noul lor slogan, “Delivering Extraordinary Impact Together”, exprimă foarte clar valorile organizației, al cărui scop este  să fie o companie creativă, polivalentă, orientată spre viitor și modernă”, a declarat David Haigh, Președinte și CEO al Brand Finance.

Compania a intrat în Top cu o valoare a brandului de 788 de milioane de dolari. În afară de calcularea valorii brandului, Brand Finance determină, de asemenea, puterea relativă a brandurilor printr-un mix echilibrat de indicatori care evaluează investițiile de marketing, valoarea acțiunilor și performanța afacerii.

Serban Tir, director regional Thoughtworks Romania„Suntem mândri să primim această recunoaștere globală care confirmă faptul că, într-un an marcat de o expansiune orizontală solidă, care a inclus achiziționarea Gemini Solutions și Fourkind, Thoughtworks a reușit, de asemenea, să se diversifice și pe verticală, și  să intre  în Top 25 al raportului Brand Finance IT Services 2022. Sărbătorim această realizare alături de partenerii și colegii noștri care ne-au ajutat să creăm un impact pozitiv în societate prin excelență tehnologică și proiecte remarcabile, la nivel global și local”, a declarat Șerban Țîr, director general, Thoughtworks România.

Thoughtworks a intrat pe piața locală anul trecut, prin achiziționarea companiei românești Gemini Solutions. Compania are birouri în București, Cluj și Iași și o echipă de peste 200 de angajați. Talentele noastre locale sunt cel mai valoros atu al nostru,  capabilitățile lor de consultanță premium permițându-ne să obținem realizări extraordinare împreună cu clienții noștri.

Fiți la curent cu noutățile Thoughtworks vizitând website-ul companiei.