EDUCATIE / JOB — February 7, 2022 at 12:58 pm

A treia ediție a programului Cegeka Academy

by

Cegeka a lansat cea de-a treia ediție a Cegeka Academy, program educațional destinat pentru studenții din facultățile tehnice aflați în ani terminali sau la master din București.  

Cegeka AcademyProgramul este deschis pentru aproximativ 50 de studenți și se va desfășura pe parcursul a 12 săptămâni, în perioada 1 martie – 31 mai 2022, cu focus pe 3 tehnologii – Java, .NET și Frontend.

Pe lângă noțiunile teoretice și tehnice pe care studenții le vor dobândi alături de mentorii lor – programatori din cadrul Cegeka – ei vor mai avea acces și la informații de HR, despre reușita unui proces de recrutare, sfaturi despre cariera profesională, dar și cele mai bune practici pentru viitorul lor parcurs profesional, cu ajutorul specialiștilor de resurse umane și trainerilor din cadrul Cegeka România.

Pentru a face parte din a treia ediție a Cegeka Academy, studenții sunt invitați să trimită CV-ul pe https://www.cegeka.com/en/ro/jobs/all-jobs/cegeka-academy-software-developer-2009 până pe 20 februarie 2022.

Ce vor învăța studenții timp de 3 luni?
În fiecare săptămână, mentorii le vor prezenta noțiuni tehnice, urmate în paralel de probleme sau exerciții pentru o mai bună înțelegere a teoriei, dificultatea crescând gradual pe măsura avansării în program. În ultima lună a Cegeka Academy, studenții vor fi împărțiți în echipe, iar fiecare echipă va avea de realizat un proiect. Scopul acestui proiect nu reprezintă doar utilizarea și aprofundarea noțiunilor învățate până în acel moment, dar și dezvoltarea de soft skills:  comunicare în echipă, stabilirea priorităților și rezolvarea taskurilor.

Programul Cegeka Academy din 2021 s-a bucurat de participarea a 37 de studenți, care au aprofundat cunoștințe pe două tehnologii: Java și .NET, iar 15 studenți deja au obținut un job în cadrul Cegeka România. Entuziasmați de rezultatele ediției precedente, anul acesta, echipele de mentori au decis să mai adauge încă o tehnologie pe lângă Java și .NET, și anume Frontend.