Internet/Telecom — February 9, 2022 at 6:39 pm

Huawei caută fotograful anului! Pasionații de fotografie pot intra în competiție pentru un HUAWEI P50 Pro și titlul de ”Fotograful anului HUAWEI”

by

Pentru a celebra lansarea celor mai noi modele de smartphone-uri lansate, HUAWEI P50 Pro și HUAWEI P50 Pocket, Huawei Consumer BG lansează concursul OPEN FOR MORE pentru toți pasionații de fotografie, care va transforma șase fotografi amatori în fotografii anului HUAWEI.

HUAWEI - OPEN FOR MOREParticipanții vor putea participa la workshop-uri dedicate, iar cei șase câștigători vor primi și câte un HUAWEI P50 Pro. Cei interesați se pot înscrie până pe data de 18 februarie, prin intermediul conturilor de Instagram și a @huaweimobilero. În plus, până pe data de 24 februarie, ambele telefoane sunt cuprinse în oferta de Valentine’s Day în pachete bundle atractive, iar până la sfârșitul lunii februarie, cumpărătorii produselor din seria P pot achiziționa serviciul de garanție extinsă pentru 1 an la jumătate de preț.

Huawei celebrează lansarea celor mai noi modele de telefoane, HUAWEI P50 Pro și HUAWEI P50 Pocket, printr-o competiție de fotografie pentru amatori, intitulată OPEN FOR MORE. După înscriere participanții for fi selectați pentru a participa la workshop-uri dedicate categoriilor de concurs, iar câștigătorii vor fi proclamați „Fotograful anului HUAWEI” și vor primi telefonul HUAWEI P50 Pro. În total vor fi șase câștigători, câte unul pentru fiecare categorie din concurs.

Iubitorii de fotografie se pot înscrie prin intermediul paginii lor de Instagram și a paginii @huaweimobilero, și tot ce trebuie să facă este să încarce la Story o fotografie surprinsă cu un smartphone HUAWEI, reprezentativă pentru una dintre cele șase categorii, folosind hashtag-ul #OpenForMorePhotoContest și să dea tag paginii @huaweimobilero. Toate imaginile vor fi salvate într-o secțiune Highlight dedicată concursului. Ulterior, în urma jurizării fotografiilor, 90 dintre aceștia vor fi aleși să participe la unul dintre cele trei workshop-uri ținute de trei fotografi profesioniști. În urma materialelor rezultate la aceste workshop-uri, vor fi aleși șase câștigători, câte unul pentru fiecare categorie a concursului.

Cele 6 categorii ale concursului sunt: live moments, detalii, storyteller, portret, poze de produs și hello life.

Noile telefoane HUAWEI P50 Pro și HUAWEI P50 Pocket sunt disponibile și în ofertele de Valentine’s Day în bundle-uri inedite împreună cu alte produse cum ar fi căști, boxe sau brățări fitness.