Data Center / Storage — February 14, 2022 at 11:29 am

FUJITSU Server PRIMERGY CX400 M6: Server Multi-Nod, ideal pentru virtualizare și cloud computing

by

Fujitsu oferă sisteme, soluții și experiență pentru productivitate maximă, eficiență și flexibilitate. FUJITSU Server PRIMERGY sunt servere x86 optimizate pentru orice sarcină de lucru.

FUJITSU PRIMERGY CX400 M6 oferă flexibilitate, capacitate mare și performanță de top. Șasiul modular 2U oferă spațiu pentru până la patru noduri compacte care pot fi adăugate sau îndepărtate în funcție de necesitate. Cele patru noduri au procesoare scalabile Intel Xeon de a treia generație și oferă performanța optimă pentru scenarii de virtualizare și cloud. Împreună cu memoriile Intel Optane, obține cele mai bune rezultate în infrastructura IT și o capacitate mai mare la un cost scăzut. Oferă suport pentru până la 24x 2,5”SAS/SATA/NVME și flexibilitate de extindere pe măsură ce afacerea crește. PRIMERGY CX oferă puterea de virtualizare a infrastructurii, performanță și computing, servicii web, cloud computing, servind și ca fundație pentru infrastructurile hiper-convergente.

W-DK73054_tcm100-5999034_tcm100-5309118-32W-DK73050_tcm100-5999036_tcm100-5309118-32

Managerul de infrastructură (ISM) și Controlerul de management de la distanță (iRMC S5) permite gestionarea resurselor hardware din centrele de date și infrastructurile convergente. Pe lângă noi funcții software și hardware, serverul permite, opțional, evitarea accesului fizic neautorizat direct în centrul de date.

Caracteristici principale

Compact și modular
„Șasiul PRIMERGY CX400 M6 poate avea până la 4 noduri de server dual-socket într-o singură carcasă 2U. CX400 M6 asigură partajarea puterii, răcirii și managementului. Alimentarea și răcirea redundantă asigură fiabilitate maximă.

Performanță superioară
„PRIMERGY CX400 M6 este printre cele mai versatile servere de aplicații și infrastructură de uz general. Șasiul poate fi echipat cu diferite tipuri de noduri de server cu procesoare scalabile Xeon de a treia generație și memorie Optane seria 200 de la Intel, pentru diferite scenarii.

Scalabilitate ușoară pentru schimbări rapide
Cu până la 24x dispozitive de stocare, acoperă cerințele viitoare și au capacitatea de a scala sistemul în funcție de nevoile afacerii. CX400 M6 suportă SATA, SAS sau PCIeSSD.

Revoluționează gestionarea centrelor de date
„ FUJITSU Software Infrastructure Manager (ISM) Advanced oferă management global pentru noua eră a infrastructurii IT. ISM simplifică și automatizează operațiunile IT și oferă un management unic și convergent atât pentru mediul fizic, cât și pentru cel virtual, cuprinzând dispozitivele de calcul, stocare și rețea. ISM Essential este gratuit și oferă monitorizarea infrastructurii convergente și managementul serverului esențial.


Beneficii

„PRIMERGY CX400 M6 aduce o densitate mult mai mare comparativ cu rack-urile standard, fiind ideal pentru servicii. Dacă cerințele se modifică, CX400 M6 permite adăugarea sau eliminarea treptată a nodurilor, conform nevoilor.

„PRIMERGY CX400 M6 permite răspuns flexibil și rapid la cerințele IT în schimbare rapidă. Oferă o platformă ideală pentru sarcini lucru extinse – virtualizarea, aplicații de întreprindere, performanță de calcul ridicată, deep-learnig sau analiza datelor.

Flexibilitatea CX400 M6 permite scalarea cu ușurință pentru a satisface cerințelor afacerii. Indiferent de situație, nu doar reduce latența, ci îmbunătățește viteza de transfer a datelor în infrastructura IT.

„Fujitsu oferă soluții complete de gestionare a infrastructurii și a serverelor, cheia pentru eficiența centrului de date, flexibile și automatizate 24×7, îmbunătățind productivitatea utilizatorilor finali. FUJITSU Software Infrastructure Manager permite o infrastructură definită de software, prin automatizarea și simplificarea operațiunilor de infrastructură prin calcul, stocare și rețea.