NEWS — February 14, 2022 at 2:29 pm

Rețeaua Telekom devine nelimitată pentru utilizatorii de cartele prepaid

by

Între 14 februarie și 31 martie, toți clienții cartelei preplătite Telekom Romania Mobile primesc automat bonus beneficii nelimitate – internet, minute și SMS-uri naționale – fără nicio obligație și fără niciun cost suplimentar, ca să-și poată exprima nelimitat emoțiile și sentimentele.

Telekom Mobile Spring_PrepaidRețeaua Telekom Mobile devine astfel în această perioadă 100% nelimitată pentru toți clientii prepaid, cât timp au activă orice opțiune cu beneficii, fie că sunt deja utilizatori ai serviciilor preplătite, fie că aleg acum cartela Telekom, pentru a-și îndeplini promisiunea “Mobil așa cum vrei. Simplu și corect”, făcută clienților în luna noiembrie.

Astfel, Telekom Mobile își reafirmă angajamentul de a oferi clienților existenți aceleași beneficii ca și celor noi, inclusiv pentru utilizatorii de cartele prepaid.

Pentru a reîncărca o cartelă și pentru a activa oricare dintre opțiunile cu beneficii, utilizatorii de servicii preplătite Telekom Mobile au la dispoziție mai multe modalități: prin reîncărcarea de pe un abonament, online (prin autentificarea în contul MyAccount, secțiunea Reîncărcare, cu card bancar sau cod de reîncărcare), cu ajutorul unei cartele valorice (din orice magazin Telekom Romania Mobile sau reprezentant autorizat), prin reîncărcare electronica sau direct în orice magazin Telekom Mobile.