Cloud Computing / Edge — February 18, 2022 at 11:17 am

Dell Technologies și VMware facilitează îmbunătățirea agilității IT pentru Munich Re

by

Dell Technologies (NYSE:DELL) și VMware colaborează cu Munich Re, unul dintre cei mai importanți reasigurători din lume, pentru a crea o abordare coerentă a operațiunilor IT globale, care să funcționeze cu performanțe și flexibilitate îmbunătățite, la nivelul ridicat de securitate necesar pentru volumele de lucru cu utilizare intensivă a datelor.

azure vm wareDell și VMware sprijină Munich Re să adere mai ușor la cerințele de conformitate și să reducă costurile IT. Azure VMware Solution, parte a Microsoft Azure, și un cloud privat modern bazat pe Dell Technologies și VMware vor contribui la crearea unei arhitecturi multi-cloud coerente, în care datele și sarcinile de lucru pot fi procesate și livrate exact acolo unde sunt necesare și partajate în mai multe medii. Arhitectura multi-cloud va sprijini Munich Re să ofere o experiență coerentă clienților în toate mediile, printr-o infrastructură IT consistentă care consolidează toate centrele de date globale ale Munich Re în trei hub-uri.

„Împreună cu Dell Technologies și VMware, creăm un model de operare cloud coerent pentru a ne standardiza infrastructura și pentru a crește performanța, stabilitatea și reziliența mediului nostru într-un mod inteligent”, a declarat Robin Johnson, CIO la Munich Re. „Această infrastructură modernă multi-cloud ne va ajuta în operațiunile noastre zilnice, oferindu-ne agilitatea de a avea cloud-ul potrivit pentru orice aplicație sau caz de utilizare.”

Soluția Azure VMware poate accelera inițiativele de modernizare a aplicațiilor și a cloud-ului cu riscuri mai mici și cu rezultate economice mai bune decât în cazul abordărilor tradiționale. De asemenea, aceasta permite extinderea sau migrarea sarcinilor de lucru VMware existente în mod nativ pe Microsoft Azure. Cloud-ul privat al Munich Re se va baza pe sistemele de infrastructură hiperconvergentă Dell VxRail cu software-ul VMware Cloud Foundation. Munich Re va utiliza, de asemenea, VMware vRealize Cloud Management și VMware NSX pentru a permite o gestionare coerentă în toate mediile cloud și pentru a activa politici de securitate care să urmărească sarcinile de lucru oriunde s-ar deplasa acestea.

„Industria asigurărilor trece printr-o revoluție tehnologică, de la modul în care procesează cererile și până la modul în care administrează relațiile cu clienții”, a declarat Bradd Lewis, vicepreședinte Dell Technologies și global lead for financial services. „Munich Re a apelat la Dell și VMware cu ambiția de a crea o strategie multi-cloud care să ofere o infrastructură IT puternică și stabilă și să răspundă în mod flexibil la cerințele unei industrii dinamice cu o platformă continuă, standardizată și automatizată.”

„În întreaga industrie a asigurărilor, vedem cum clienții noștri investesc în strategii de cloud hibrid pentru a oferi soluții mai eficiente și mai personalizate pentru clienții lor”, a declarat Jennifer Manry, vicepreședinte industrii globale, VMware. „Dar, pentru a rămâne rezilient, nu mai este vorba de o abordare „cloud first”, ci de a fi „cloud smart”. Împreună cu Dell, suntem poziționați în mod unic pentru a oferi companiei Munich Re puterea de a accelera inovația printr-o cale mai inteligentă către un mediu de cloud hibrid care permite flexibilitatea de a se extinde rapid și de a muta sarcinile de lucru între mediile IT fără restricții sau compromisuri.”