Servicii IT — February 21, 2022 at 2:14 pm

Xerox introduce Xerox® High Capacity XLS Vacuum Feeder

by

Xerox a anunțat lansarea Xerox® High Capacity XLS Vacuum Feeder (tavă de alimentare de mare capacitate, pe bază de vacuum, pentru coli extra-lungi), care permite clienților să amplifice capacitățile de bază ale Xerox Iridesse® Production Press și Xerox Versant® Press atunci când execută fiecare lucrare, chiar și pe cele care necesită coli de dimensiuni mai mari.

Xerox+High+Capacity+XLS+Vacuum+Feeder_midTehnologia avansată de alimentare pe bază de vacuum de la Xerox îmbunătățește fiabilitatea alimentării, sporind productivitatea și funcționalitatea pentru coli extra-lungi (XLS). Colile mai lungi rulează la volume mari de producție, permițând clienților să-și completeze portofoliul cu noi aplicații, precum producția de postere/bannere, anumite produse de semnalizare, coperți de cărți și alte lucrări XLS unice, extinzându-și astfel potențialul de profit.

Actualizarea tăvii îmbunătățește alimentarea prin aplicarea tehnologiilor de vacuum și de asistență cu aer pe parcursul întregului proces de alimentare, de la separarea foilor până la traseul hârtiei. În plus, tehnologia utilizează un cap de transfer cu un design de contur unic, care diferențiază tehnologia de vacuum de la Xerox prin faptul că face, practic, imposibilă alimentarea greșită a mai multor coli.

„Xerox se concentrează pe furnizarea de tehnologie configurabilă, soluții adaptabile și oportunități de creștere a productivității pentru clienții noștri”, spune Tracey Koziol, vicepreședinte senior pentru soluții de ofertare globală la Xerox. „Dispozitivele Xerox High Capacity XLS Vacuum Feeders valorifică experiența noastră în producție prin adaptarea și îmbunătățirile continue aduse tehnologiei pentru eficiență maximă și automatizare avansată.”

Disponibilitate

Dispozitivele Xerox High Capacity XLS Vacuum Feeders sunt disponibile imediat pe Xerox Iridesse Production Press și Xerox Versant 4100 Press. În curând și pentru Xerox Versant 280 Press.