Foto-Video-Audio, Networking — February 23, 2022 at 4:19 pm

Prestigio Solutions lansează o gamă de soluții pentru videoconferințe

by

Furnizorul global de soluții pentru afaceri și educație Prestigio Solutions™ anunță lansarea unei noi game de produse pentru videoconferințe și comunicații online. Portofoliul companiei este acum suficient de larg pentru a permite echiparea de săli de conferințe și săli de clasă moderne cu produse de înaltă tehnologie, care pot satisface nevoile oricărui client.

Prestigio_BannerVCS_1080x1920Gama include, la lansare, cinci dispozitive din diferite categorii, precum: difuzoare (Speakerphone Alpha), camere video pentru săli de conferință mici, medii și mari (Cameră UHD de 13MP, Collaboration Bar Alpha și Cameră PTZ 4K) și camere web pentru uz personal (Windows Hello Camera).

Dezvoltatorii s-au concentrat pe calitatea sunetului și a imaginii, ușurința la conectare și utilizare și evitarea cablurilor inutile în cameră.

Difuzorul Prestigio Solutions™ Alpha (PVCSN0M601) poate fi conectat prin Bluetooth la orice dispozitiv, are inclusă funcție de încărcare fără fir și poate funcționa până la 8 ore fără reîncărcare. Cele 6 microfoane încorporate pot capta voci pe o distanță de până la 5 m, pe orice direcție, permițând utilizatorilor să țină conferințe audio cu mulți participanți fără a sacrifica din calitatea sunetului.

Toate camerele video de conferință au rezoluție 4K UHD, oferind o calitate a imaginii de neegalat și un realism maxim.

Collaboration Bar Alpha (PVCCU12M601) de la Prestigio Solutions™ este o cameră video 4K Plug & Play, cu 6 microfoane încorporate și un difuzor puternic, într-un singur dispozitiv. Camera UHD cu urmărire a persoanelor și zoom digital 5x ține evidența vorbitorilor activi și utilizează tehnici și planuri de filmare optime.

Vârful de gamă al echipamentelor pentru videoconferință de la Prestigio Solutions™ este camera video PTZ 4K (PVCCU8N001) cu Pan-Tilt-Zoom, zoom de 192x și filmări de calitate profesională 4K 60fps. Datorită suportului Power-over-Ethernet, aceasta poate fi amplasată oriunde, de exemplu pe un perete, fără a avea nevoie de acces direct la o priză.

Dispozitivele de uz personal sunt reprezentate de camera video Windows Hello (PVCCF2M202) cu autentificare biometrică prin funcția Windows Hello, pentru cei care au nevoie de protecție suplimentară la acces.

Toate modelele sunt disponibile pentru comandă acum și la noi în țară, prin intermediul distribuitorului unic al mărcii, ASBIS Romania.

În cursul anului 2022, alte noi modele vor fi adăugate la linia de soluții de videoconferință Prestigio Solutions™, inclusiv dispozitive dotate cu inteligență artificială. Toate produsele vor fi în segmentul de preț mediu, ceea ce va face accesibile tehnologiile moderne pentru o gamă largă de utilizatori.