Networking — February 24, 2022 at 12:50 pm

Perenio și Transatel oferă soluții de conectivitate îmbunătățite

by

ASBISc Enterprises Plc și Transatel au colaborat pentru a integra Perenio IoT Router Elegance cu serviciile LTE/5G la nivel mondial, permițând întreprinderilor să ofere o experiență de conectivitate simplă, sigură și scalabilă pentru angajații care lucrează la distanță.

RO_Perenio_Transatel_Illustration_RomanianAvând în vedere că forța de muncă comună este pe cale să devină noua normalitate, se așteaptă ca întreprinderile să ofere soluții de conectivitate sigure, simple și mobile pentru angajații lor care lucrează de la distanță. Cooperarea dintre grupul ASBIS și Transatel a dus la rezolvarea acestei noi provocări și la creșterea performanțelor forțelor de muncă la distanță cu o conectivitate optimă de oriunde. Împreună, au dezvoltat o soluție care este:

– Rezistență: O soluție fiabilă, concepută pentru a nu permite timpii morți, cu reluări în caz de nereușită de la ethernet la rețeaua de telefonie celulară.
– Securizată: transmisiuni securizate de date și aplicarea regulilor politicii de încredere
– Scalabilă: integrare unică pentru o implementare pan-regională
– Flexibilă: proces eficient de gestionare a flotei SIM cu un portal web simplu și puternic

Ca urmare, întreprinderile pot beneficia acum de o soluție la cheie care include:

– O stație de lucru preconfigurată de Perenio & Transatel cu dropshipping,
– Conectivitate globală LTE/5G cu QoS,
– Un ecosistem comun al întreprinderii și o politică comună de gestionare a dispozitivelor,
– Centrul de monitorizare/asistență/operațiuni al întreprinderii,
– Conexiune WAN de rezervă (Fix+mobil).

Perenio IoT Router Elegance de la Perenio este un router mai puternic decât unul obișnuit care dispune de funcționalități pentru case inteligente, conectivitate duală ethernet și celulară, precum și de o baterie încorporată care permite lucrul autonom de oriunde. În plus, soluțiile globale de conectivitate gestionată ale Transatel oferă clienților conectivitate LTE/5G sigură în întreaga lume, cu un singur punct de asistență, planuri tarifare flexibile și multe altele.

Securitatea a fost pe primul loc în cadrul acestei colaborări, deoarece tendința de lucru hibrid a introdus noi amenințări și riscuri tot mai mari de securitate cibernetică.

Potrivit raportului NTT privind locurile de muncă la nivel mondial în 2021, 80,7% dintre liderii IT spun că le este mai dificil să identifice riscurile de securitate IT sau de afaceri provocate de angajați atunci când aceștia lucrează de la distanță. Pentru a îndeplini cerințele CSO, routerul IoT Elegance bazat pe Linux poate implementa orice configurație VPN sau antivirus pentru a face conexiunea sigură, chiar și în cele mai îndepărtate locații. În plus, conectivitatea LTE/5G a Transatel oferă un VPN avansat prin IPSec sau rutare directă către centrul de date al clientului. Posibilitatea de a monitoriza îndeaproape utilizarea a fost și o așteptare din partea administratorilor de sistem. Prin urmare, această soluție le permite să urmărească, să filtreze și să exporte consumul de date, SMS-uri și voce al cartelelor SIM aproape în timp real.

„Ne străduim să facem ca tehnologiile și soluțiile inteligente bazate pe IoT să fie disponibile în mod universal atât pentru întreprinderi, cât și pentru consumatori. Prin urmare, suntem în mod constant în căutarea de noi oportunități de parteneriat strategic în cadrul ecosistemului nostru. Colaborarea cu operatorii de telecomunicații este deosebit de importantă pentru noi, deoarece permite partenerilor noștri să ofere clienților o valoare și servicii suplimentare”Sergei S. Kostevitch, Director tehnic al brandului ASBIS.

„Suntem foarte încântați să inițiem această nouă colaborare cu Perenio. Împreună ne propunem să oferim soluții de conectivitate simple, sigure și scalabile pentru a da putere forței de muncă comune a întreprinderilor. Prin adăugarea cartelei SIM de la Transatel la routerul IoT, clienții Perenio vor putea să se conecteze la cele mai bune rețele celulare disponibile de la operatorii principali, oriunde s-ar afla”Jacques Bonifay, Director general al Transatel.

Aflați mai multe despre soluția comună Perenio și Transatel pe perenio.com, transatel.com și asbis.com.