Networking, Securitate — February 25, 2022 at 11:09 am

Un nou plug-in pentru sisteme de securitate

by

Allied Telesis, lider global în soluţii de conectivitate şi instrumente inteligente de networking, a lansat recent un nou plug-in pentru soluţia de securitate Milestone Systems XProtect. Acest plug-in simplifică managementul reţelei şi al camerelor IP pentru echipele de securitate prin integrarea de mijloace comune de control în cadrul interfeţei grafice XProtect Video Management Software (VMS).

city-nightNoul plug-in a apărut ca urmare a faptului că furnizarea de date de încredere de către camerele de supraveghere reprezintă o cerinţă crucială pentru cele mai multe sisteme de supraveghere video. Atingerea unui nivel ridicat de încredere poate constitui, însă, o problemă, deoarece astfel de sisteme sunt adesea larg distribuite în medii cu locaţii izolate şi medii naturale provocatoare. Iar atunci când o cameră aflată la distanţă nu mai răspunde comenzilor şi nu mai transmite semnale video, soluţia obişnuită este aceea de repornire a ei, fapt care necesită personal uman în locaţia respectivă.

Plug-in-ul de integrare Allied Telesis Milestone micşorează povara unei asemenea sarcini prin activarea repornirii dispozitivelor video direct din interfaţa de management XProtect Smart Client. Combinat cu alte câteva funcţiuni utile, acest plug-in îmbunătăţeşte timpii de uptime prin simplificarea depanării, creşterea nivelului de încredere şi a gradului de utilizare a sistemului.

Noul instrument de integrare plug-in Milestone Systems de la Allied Telesis permite operaţiuni VMS mai facile prin furnizarea de acces comod, în cadrul XProtect, la funcţii de management pentru switch-uri Power over Ethernet (PoE) produse de Allied Telesis, printre care sunt incluse alocarea şi trasabilitatea asocierilor port-cameră, activarea şi dezactivarea porturilor switch-urilor, restricţionarea accesului de port la un singur dispozitiv cu activarea printr-un simplu click a facilităţii Port Security.

„Suntem încântaţi să lansăm un astfel de instrument de integrare care întăreşte zona de utilizare şi control pentru utilizatorii VMS”, a declarat Rahul Gupta, Chief Technology Officer, Allied Telesis. „Suntem cunoscuţi ca lider în soluţiile de reţelistică video şi, alături de celelalte inovaţii ale noastre, cum ar fi Continuous PoE, soluţiile noastre sunt mai facil de instalat şi folosit, fapt care reprezintă o declaraţie de valoare importantă pentru integratorii de sistem şi utilizatorii finali.”

Plug-in-ul VMS este suportat de următoarele switch-uri PoE de la Allied Telesis: x930 Stackable Distribution with Continuous PoE, x230 Managed Gigabit Edge, FS980M Fast Ethernet Edge, GS970M Gigabit Edge şi IE340 Industrial with Continuous PoE.