Business — March 1, 2022 at 12:30 pm

METAMINDS, pentru al treilea an consecutiv în topul FT Europe’s Fastest Growing Companies

by

METAMINDS, companie românească specializată în integrarea soluțiilor de securitate cibernetică și a arhitecturilor complexe din domeniul IT, anunță includerea de către Financial Times, pentru al treilea consecutiv, în clasamentul celor mai performante 1.000 de companii din Europa din punct de vedere al ritmului de creștere.

METAMINDS este singura companie românească și una din cele 9 companii europene din domeniul securității cibernetice care s-au situat în acest clasament.

În plus, METAMINDS este pe locul patru din cele  opt companii românești care se situează în acest clasament, fiind selectată de prestigioasa publicație în urma unui proces riguros de identificare a zeci de mii de companii europene cu o ascensiune rapidă și cu o evoluție organică a veniturilor în perioada 2017-2020.

Andrei Cruceru-CEO METAMINDS web„Distincția primită din partea Financial Times ne onorează și ne motivează. Rezultatele care au stat la baza acestei recunoașteri oficiale sunt meritul echipei; performanțele sunt cu atât mai remarcabile cu cât domeniul devine tot mai competitiv odată cu noile schimbări de paradigmă a securității cibernetice generate de pandemie și într-un context economic mai dificil față de anii anteriori pandemiei”, declară Andrei Cruceru, CEO METAMINDS.

Recunoașterea performanțelor comerciale este dublată de recunoașterile din partea partenerilor tehnici, producători de nivel mondial, dintre care le amintim pe cele mai recente: – Excellence in Infrastructure Solution Sales, 2021, distincție acordată în cadrul Dell Technologies Partner Awards, CISCO Central Growth Partner of the Year 2020, premiu oferit în cadrul evenimentului Partner Summit Digital Global Award, Partner of the Year 2021 din partea f5 Networks, Fastest Growing Partner of the Year 2020 din partea Fortinet sau IT Transformation Partner of the Year 2020, distincție acordată de Dell Technologies.

„Livrăm soluții la cheie, personalizate pentru fiecare din clienții noștri, iar acest lucru nu ar fi posibil fără un nivel ridicat de expertiză și gândire creativă. Prin urmare, avem în vedere diversificarea portofoliului de soluții de orchestrare și securizare care să ne susțină nivelul crescut de competivitate și excelență în zona serviciilor pe care le livrăm.
Întrucât METAMINDS activează pe o piață locală foarte volatilă, puternic dependentă de decizii și blocaje la nivel de politici publice, mecanisme și procese, ne dorim ca aceste recunoașteri internaționale să consolideze capitalul de încredere al companiei pe piața locală și să aducem un plus de valoare pentru toți actorii și beneficiarii serviciilor și soluțiilor pe care le furnizăm”, a adăugat Andrei Cruceru.