Enterprise Software — March 7, 2022 at 12:43 pm

Managementul eficient al resurselor umane la doi ani de la debutul pandemiei

by

Au trecut aproape doi ani de când organizațiile la nivel mondial au adoptat la modelul de lucru la distanță și multe aspecte legate de modul în care muncim s-au schimbat între timp. Munca de la distanță nu doar că a scos angajații din birourile companiilor, mutându-i acasă, ci a schimbat și modul în care aceștia lucrează, timpul petrecut lucrând, felul în care interacționează cu colegii lor, modul în care pontează (acolo unde este cazul), inițiativele de training al angajaților și multe altele.

HR ManagementRedefinirea paradigmei în domeniul resurselor umane

Managementul performanței angajaților este, de asemenea, a arie care a evoluat semnificativ în perioada pandemiei. În condițiile în care munca la distanță a devenit „noua normă”, angajații sunt acum obișnuiți cu un nou mod de lucru, ceea ce necesită o abordare nouă a gestiunii performanței, la care se adaugă chiar un nou set de parametri.

La urma urmei, odată cu redefinirea dinamicii muncii, este timpul să redefinim și abordarea managementului performanței, astfel încât managerii de resurse umane să știe dacă eforturile lor sunt în direcția corectă și cât de productivi sunt.

Prin urmare, specialiștii în resurse umane și în managementul talentelor trebuie să accepte această nouă paradigmă să identifice modurile în care pot profita de avantajele sale. Astfel, le va fi mai ușor să implementeze cele mai eficiente politici și să facă tranziția către un nou model de gestionare HR.

Un sistem de management al performanței poate ajuta foarte mult echipa de resurse umane să definească setul corect de parametri și să mențină angajații motivați prin feedback frecvent în timp real.

Soluția software oferită de Wizrom

HR Live Dashboards este un exemplu de soluție software cu live dashboards încorporate care oferă multiple funcționalități pentru a ajuta echipa de resurse umane să eficientizeze procesul de management al performanței în beneficiul angajaților, precum și al organizației.

Plecând de la nevoile de informații ale clienților privind managementul resurselor umane, Wizrom a dezvoltat HR Live Dashboards pentru a economi timpul și costul aferente prelucrării manuale de informații.

HR Live Dashboards poate fi implementat rapid, în aproximativ o zi, nu are costuri de implementare și este disponibilă pentru departamentele de HR și pentru echipele de management, în funcție de nevoile fiecărei organizații, spre deosebire de soluțiile de Business Intelligence – care au costuri de implementare, necesită achiziționarea unei licențe pentru fiecare utilizator și implică un timp de implementare.

Această soluție poate fi utilizată ca un instrument de diagnosticare de către companii de diverse dimensiuni pentru a localiza probleme nedescoperite în cadrul companiei, să găsească sursa acestora și să analizeze cauzele lor, dar și ca un aliat inteligent si rapid în lupta cu timpul.

HR Live Dashboards simplifică procesele de analiză și raportare în HR, mai ales în departamentele unde nu există specialiști IT, oferind o perspectivă exactă asupra proceselor HR din companie. Această soluție este disponibilă pentru clienții care utilizează WizSalary și programul de management HR WizOne.