Evenimente, Internet/Telecom — March 10, 2022 at 1:18 pm

OPPO a fost premiat în cadrul GLOMO Awards 2022, la categoria „Disruptive Device Innovation”

by

Find N- GLOMO-ENOPPO, lider mondial în domeniul tehnologiei și brandul cu cea mai dinamică evoluție de pe piața locală, a adăugat o nouă distincție în palmaresul său, la cel mai important eveniment din industria tehnologiei: Global Mobile Awards (GLOMO), din cadrul Mobile World Congress (MWC), care s-a desfășurat în februarie, în Barcelona.

Premiul „Disruptive Device Innovation Award”, care include recunoașterea pentru mecanismul balama „Flexion Hinge” al telefonului OPPO Find N, a fost anunțat în cadrul unei ceremonii virtuale pe site-ul Mobile World Live.

„Suntem onorați că smartphone-ul OPPO Find N a fost desemnat câștigător în categoria Disruptive Device Innovation Award. Premiul reprezintă o recunoaștere imensă a eforturilor noastre, a tehnologiei și a produselor OPPO din partea industriei și a consumatorilor, deopotrivă. Experiența utilizatorilor este prioritară pentru OPPO, astfel că vom continua să explorăm modalități noi de a furniza inovație constantă la nivel tehnologic”, a declarat Billy Zhang, Vice President Overseas Sales & Service OPPO.

„GLOMO Awards se bucură de un proces de jurizare riguros care îl transformă într-unul dintre cele mai respectate evenimente din industrie. Telefonul pliabil OPPO Find N a impresionat membrii juriului prin tehnologia inovatoare, durabilitatea și utilizarea intuitivă fiind punctele cheie care îl diferențiază într-o piață pe un trend ascendent de maturizare. În plus, OPPO s-a remarcat și prin furnizarea tehnologiei sub forma celui mai accesibil telefon pliabil de mari dimensiuni de pe piață”, a declarat Shaun Collins, președintele juriului GLOMO Awards și președinte executiv al CCS Insight.

Premiile GLOMO, cele mai prestigioase distincții din industria de telefonie mobilă, sunt acordate de un juriu format din peste 200 de experți din industrie, analiști, jurnaliști, cadre universitare, reprezentanți ai operatorilor de telefonie mobilă și directori tehnologici din organizații de profil. Categoria Disruptive Device Innovation premiază acele dispozitive tehnologice care propun inovații menite să îmbunătățească performanța produselor și experiența utilizatorilor. În cadrul MWC 2022, Find N a fost recunoscut pentru mecanismul propriu inovativ de pliere și pentru designul unic.

MWC22 OPPO boothÎn cadrul MWC 2022, OPPO a prezentat o serie de tehnologii inovatoare, printre care noutățile în dezvoltarea tehnologiei 5G/6G și a factorului formă al dispozitivelor, în domeniul design-ului produselor, al tehnologiei Flash Charge și AR. Noutățile includ, de asemenea, lansarea încărcării rapide SUPERVOOC de 150W, care dublează durata de viață a bateriei, încărcarea rapidă SUPERVOOC de 240W, care încarcă o baterie de 4,500mAh în 9 minute, dar și noul modem OPPO 5G CPE T2, care convertește semnalul 5G într-o conexiune Wi-Fi extrem de rapidă. OPPO a prezentat, de asemenea, seria sa emblematică de smartphone-uri OPPO Find X5, OPPO Find N și OnePlus 10 Pro, precum și o gamă de tehnologii inovatoare, cum ar fi MariSilicon X, OPPO Air Glass și OPPO Retractable Camera.

Ca rezultat al investițiilor constante în cercetare și dezvoltare și al angajamentului său de a furniza cele mai calitative produse, OPPO a înregistrat, în 2022, o creștere de 22% în vânzările și livrările pe piața globală de smartphone-uri și o cotă de piață de 11%, menținându-și poziția a patra pe piața smartphone-urilor la nivel global. În calitate de pionier în 5G, OPPO s-a clasat și anul acesta pe locul al doilea al celor mai mari branduri de smartphone-uri Android 5G din lume.

Ca urmare a integrării lumilor virtuale și reale, dar și a introducerii tehnologiilor 5G, OPPO continuă să se dedice creării unui viitor mai bun și să conecteze cât mai mulți oameni, prin intermediul tehnologiei avansate și a experienței utilizatorilor.

Mai multe informații despre GLOMO Awards 2022 pot fi accesate la următorul link: https://www.mwcbarcelona.com/mobile-awards.