NEWS — March 10, 2022 at 6:09 pm

Primul Centru de Date Cloud Acronis din România

by

Astăzi, Acronis, liderul global în protecția cibernetică, a anunțat disponibilitatea unui nou Centrul de date Cyber Cloud Acronis în București, România. Noul centru de date, unul dintre cele 111 noi centre de date implementate de companie, oferă partenerilor furnizori de servicii acces la o gamă completă de soluții de protecție cibernetică pe baza cărora pot construi noi servicii, oferind în același timp acces mai rapid, disponibilitate constantă a datelor și suveranitatea datelor clienților lor.

AcronisDeținerea acestor capacități este esențială pentru furnizorii de servicii din România de astăzi, deoarece amenințările cibernetice planează asupra peisajului de afaceri și cerințele privind accesibilitatea datelor, confidențialitatea și conformitatea cresc.

Deschiderea centrului de date din România face parte din Inițiativa Global/Local Acronis, un efort care include managementul global pentru toate centrele de date, redundanță geografică și control pentru partenerii locali și un site local de recuperare în caz de dezastru – toate cu prețuri competitive. Scopul acestei inițiative este de a se asigura că furnizorii de servicii nu vor avea probleme în îndeplinirea cerințelor în continuă schimbare de conformitate, suveranitatea datelor și performanța cu care se confruntă ei și clienții lor.

Rețeaua globală de Centre de Date Acronis Cyber Cloud include deja peste 45 de centre de date. Din Europa în Asia și din SUA în Africa, Acronis a deschis deja centre de date cloud pe tot globul și intenționează să deschidă multe altele. Cu noul centru de date din România, furnizorii locali de servicii vor avea o locație în țară unde pot stoca date critice pentru clienți. Furnizorii de servicii gestionate (MSP) vor beneficia, de asemenea, de gama completă de soluții cloud gestionate și soluții de protecție cibernetică disponibile prin intermediul platformei Acronis Cyber Cloud.

„Suntem încântați să facem parte din expansiunea pe care Acronis o desfășoară în regiune și că extindem Infrastructura Cloud în România. Pe măsură ce relațiile economice și comerciale dintre cele două companii se încălzesc, dorința de cooperare între întreprinderi devine din ce în ce mai puternică. Cred cu tărie că prin construirea de conexiuni, fie între economii, companii sau persoane fizice, creăm oportunități care reprezintă modalitatea esențială pentru succesul reciproc. Așteptăm cu nerăbdare să dezvoltăm parteneriatul nostru cu Acronis, în special prin intermediul Platformei Furnizorului de Servicii”, a spus Tiberiu Croitoru, Director General al companiei Binbox.

„O prezență locală este o necesitate pentru afacerile moderne în cloud și suntem mândri să livrăm Centrul de Date Cyber Cloud Acronis în România”, a declarat Ivan Doudin, Director Regional de Vânzări al companiei Acronis. „Acum, companiile și afacerile românești își vor putea stoca datele strategice la nivel local, în timp ce sunt susținute de un partener global care este pe poziții 24/7/365 pentru a rezolva orice problemă.”

„Pentru că viitorul aparține celor care îl văd venind, suntem în căutarea constantă de noi provocări și oportunități pe piață, pe care le valorificăm prin dezvoltarea de noi segmente de piață și de noi mărci cu potențial de creștere. Soluțiile Acronis ne permit să perfecționăm și să ne consolidăm strategia de protecție a datelor, să ne adaptăm la nevoile în schimbare ale partenerului sau clientului, la cerințele pieței și să abordăm cu succes noile oportunități. Gama complexă de soluții Acronis, de la backup la notarizare și protecție împotriva pierderii de date sensibile ale companiei, completează propriul nostru portofoliu cuprinzător de business-to-business. Ne angajăm să contribuim în mod semnificativ astfel încât sectorul securității datelor să devină un segment mai puternic, oferind nu numai soluții și servicii superioare, ci și disponibilitate și pregătire tehnică prin NOD Academy, singurul program de colaborare care reunește și promovează oamenii și resursele specializate pentru a dezvolta piața de distribuție IT din România. Acum când tendința actuală este ca activitatea să se bazeze pe cloud, salutăm inițiativa Acronis de a deschide un centru de date în România, care va ajuta la creșterea încrederii clienților noștri că datele lor din cloud nu sunt doar în siguranță, ci „la îndemâna lor”, a spus Andrei Militaru, CEO la Network One Distribution.

Furnizorii de servicii interesați să afle mai multe despre avantajele și oportunitățile soluțiilor de protecție cibernetică disponibile prin intermediul platformei Acronis Cyber Cloud trebuie să contacteze echipa noastră locală din România.