Networking — March 15, 2022 at 12:30 pm

Schneider Electric lansează gama Noua Unica de aparataj modular pentru case și spații de lucru moderne

by

Schneider Electric, liderul în transformarea digitală a managementului și automatizării energiei, a anunțat lansarea unei noi game de aparataj modular – Noua Unica – pentru locuințe moderne,clădiri rezidențiale sau spații de birouri. Gama Noua Unica contribuie la crearea unor locuințe mai confortabile și mai elegante.

Unica PureRealizate urmărind cele mai recente tendințe estetice, cu o gamă largă de finisaje sofisticate, precum metal, ardezie, sticlă și multe altele, produsele din gama Noua Unica sunt create pentru a impresiona prin eleganță, inovație și flexibilitate. Estetica nu este singurul beneficiu al gamei, funcționalitatea fiind la fel de importantă. Cu un design familiar și o varietate de funcții, Noua Unica îmbunătățește stilul, confortul și siguranța locuințelor si a spațiilor de lucru.

Gama Noua Unica are un design universal atractiv, care completează perfect stilul oricărui decor interior si propune cinci profiluri diferite ale ramelor decorative: Studio, Studio Color, Studio Metal, Pure și Pro. Realizate în fabrica Schneider Electric din Spania, un centru de excelență si expertiză pentru aparataj modular, produsele Noua Unica îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate, oferind fiabilitate ridicată, durabilitate și estetică.

Echipamentele sunt ușor de instalat și de montat, economisind timp și asigurând utilizatorilor multă flexibilitate. De la controlul iluminatului, până la amplificatoare Wi-Fi sau prize USB de încărcare rapidă, Noua Unica este gata să răspundă nevoilor actuale și viitoare ale clienților.

Alături de gamele complementare Unica System+ și OptiLine 45, Noua Unica oferă o soluție completă pentru aplicații rezidențiale și comerciale, acoperind  un spectru larg de nevoi ale clienților.

În plus, produsele Noua Unica sunt proiectate și fabricate cu atenție, definite prin calitate și grijă față de mediul înconjurător, purtând eticheta Green Premium. Aproximativ 50% din materialele folosite pentru a crea echipamentele Noua Unica provin din surse reciclate, iar 100% din materiale sunt reutilizate intern pentru a genera zero deșeuri.

Unica Studio ColorCinci designuri distincte

Unica Studio reunește o gamă largă de rame decorative care se potrivesc cu ușurință diferitelor tipuri de interioare, de la cel minimalist la cel tradițional. Fabricate din termoplastic de înaltă performanță, echipamentele sunt robuste și fiabile. Au design atemporal, colțuri rotunjite și sunt disponibile în culorile alb, bej, antracit și aluminiu. Cele de culoare albă și bej au o suprafață lustruită, cu un finisaj lucios, fiind o soluție potrivită pentru interioarele cu nuanțe deschise. Culoarea antracit oferă o percepție delicată, în timp ce ramele de culoare aluminiu adaugă un strop de strălucire și accente îndrăznețe de culoare.

Cu nouă culori disponibile, în nuanțe pastelate, gama de rame decorative Unica Studio Color oferă opțiuni care să completeze orice decor sau stil. Acestea au particule metalice adăugate în cele două straturi de vopsea, pentru a da profunzime și dinamism culorilor.

Gama Unica Studio Metal gândită pentru interioarele moderne, este disponibilă în cinci finisaje metalice care combină designul elegant cu robustețea și calitatea. Ramele sunt fabricate dintr-o foaie metalică, având finisaj anodizat, pentru a crea o suprafață netedă și strălucitoare. Un tratament suplimentar de înaltă rezistență ajută la minimizarea impactului îmbătrânirii și al condițiilor de mediu.

Unica StudioCu finisaje rafinate precum lemn, ardezie, sticlă, cauciuc și metal, ramele Unica Pure completează interioarele extravagante. Designul elegant al ramei evidențiază o placă frontală care se sprijină pe o margine sculptată, ca o piesă de artă. Marginea ornamentală a ramelor decorative Pure poate fi albă sau antracit, asortată cu tonul plăcii frontale. Modelele din ardezie sunt prelucrate manual, din piatră atent selectată.

Unica Pro oferă echilibrul perfect între stil și funcționalitate cu un design distinctiv, care propune un cadru ornamental înclinat ce înconjoară rama decorativă. Gama Unica Pro include versiunea alb antibacterian care asigură un plus de igienă și siguranță, fiind o soluție excelentă pentru a reduce răspândirea bacteriilor. Utilizate împreună cu mecanisme alb antibacterian, sunt ideale atât pentru școli, grădinițe și centre de îngrijire a bătrânilor, cât și pentru locuințe sau spații de birouri și comerciale.

Mai multe detalii despre Noua Unica sunt disponibile aici: https://www.se.com/ro/ro/product-range/65439-noua-unica/