MANAGEMENT — March 16, 2022 at 12:55 pm

Vertiv îl numește pe Giordano Albertazzi Președinte al regiunii Americii

by

Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, a anunțat astăzi că Giordano Albertazzi a fost numit președinte pentru America. Anterior acestei numiri, Albertazzi a ocupat funcția de președinte pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), rol care va fi preluat de Karsten Winther, în prezent vicepreședinte de vânzări în EMEA. În calitate de președinte pentru regiunea Americii, Albertazzi va avea responsabilitatea pentru afacerile din aceasta zonă, valorificând experiența și succesele sale în EMEA pentru a crește performanța strategică și financiară a regiunii Americii.

Giordano Albertazzi și Karsten Winther
Giordano Albertazzi și Karsten Winther

Albertazzi lucrează în compania Vertiv de 24 de ani, în ultimii șase conducând regiunea EMEA. În 2021, EMEA a înregistrat o creștere organică a vânzărilor de peste 18% și a îmbunătățit marja de profit operațional ajustată cu peste 700 de puncte de bază.

Giordano este persoana potrivită pentru a conduce afacerea noastră din America și pentru a conduce rapid execuția acțiunilor pe care le întreprindem pentru a aborda provocările actuale de mediu. În EMEA, Giordano și-a demonstrat capacitatea de a stimula creșterea veniturilor și a profitului companiei prin eforturi de transformare, de la implementări de sisteme până la inițiative de piață. El a obținut rezultatele integrând echipe multidisciplinare și insuflând disciplină și agilitate în modul în care funcționăm intern și extern. Suntem încrezători că, sub conducerea sa, regiunea America va beneficia de un succes similar”, a declarat Rob Johnson, CEO Vertiv. „Giordano și Karsten au stabilit un leadership și o viziune remarcabile în timpul carierei lor la Vertiv și am încredere deplină în abilitățile lor în aceste noi roluri.”

Albertazzi și Winther au lucrat împreună timp de patru ani, obținând rezultate semnificative, construind în același timp o cultură de succes bazată pe responsabilitate și rapiditate. În noua sa poziție, calitățile puternice de conducere ale lui Winther îi vor permite să continue să obțină succes la niveluri înalte în EMEA.

Prin acest anunț, Albertazzi îl înlocuiește pe John Hewitt, care părăsește Vertiv pentru a da curs altor oportunități.

Anunțul de astăzi vine după numirile recente de către companie a lui Li Ning, ca președinte al Chinei Mari, și a lui Edward Cui, ca președinte pentru Asia de Nord.

Pentru mai multe informații despre Vertiv și portofoliul său complet de soluții de infrastructură digitală și continuitate, vizitați Vertiv.com.