Securitate — March 17, 2022 at 3:18 pm

Costurile downtime-ului generat de ransomware

by

Proiectele IT, în special cele care nu oferă o îmbunătățire directă a afacerii, pot fi dificil de aprobat. În ciuda tuturor dezvoltării tehnologiilor de securitate, statisticile continuă să arate o imagine sumbră. Din păcate, timpul de nefuncționare este un aspect așteptat al activității de astăzi. Singura modalitate de a atenua riscul este să fii pregătit și să ai o tehnologie de securitate pentru a detecta, opri, reacționa și recupera, înainte ca, compania ta să se oprească complet.

1647256613030Un ransomware poate cripta fișierele din mai multe partajări și foldere din rețeaua dvs., făcând raportarea o provocare formidabilă. Rapoartele de conformitate, cum ar fi GDPR, CCPA, HIIPA și entitățile reglementate de PCI-DSS poartă adesea sarcina suplimentară de a depune un raport într-un anumit interval de timp în urma unui eveniment de încălcare a securității datelor.

Răspunsul imediat al RC înseamnă că, în cazul unei încălcări, foarte puține fișiere sunt susceptibile de a fi compromise și necesită depunerea unui raport de incident minor pentru a documenta incidentul. Raportarea incidentelor interne și externe complet automatizată de la RC asigură acuratețea și conformitatea.

Testați acum capacitatea de răspuns

Reputația și rezultatul unei companii devin vulnerabile atunci când un malware are un impact dăunător asupra organizației dvs. Acestea includ veniturile, nivelul serviciilor, furnizorii, piețele financiare, stocurile și partenerii de afaceri, precum și plăți compensatorii pentru întârzieri etc.

Cheltuielile și pierderile asociate cu timpul de nefuncționare continuă să crească, afacerile se desfășoară 24 de ore pe zi, 7 zile pe zi, în zonele orare globale.

Costul mediu al timpului de nefuncționare în industriile individuale depinde de diferite domenii. Pierderile monetare variază atunci când luați în considerare veniturile, industria, durata reală a întreruperii, numărul de persoane afectate, ora din zi etc.. Pierderile sunt semnificativ mai mari pe oră pentru companiile care se bazează pe tranzacții de date la nivel înalt, cum ar fi instituțiile financiare, furnizorii de utilități, vânzările cu amănuntul online și sectorul public etc. Dacă întâmpinați o întrerupere neplanificată într-o perioadă de vârf de trafic, în mod evident daunele vor fi mai semnificative. Calculul adecvat al timpului de nefuncționare ar putea ajuta organizația dvs. să decidă asupra unui viitor strat suplimentar de securitate cu o soluție Last Line of Defense.

Mai multe detali găsiți pe www.romsym.ro/