Networking — March 22, 2022 at 3:41 pm

Două reguli pentru succesul integrării digitale la nivelul companiilor mici

by

Integrarea digitală este deja forța motrice din spatele creșterii afacerii. De la restaurante la retail, serviciile digitale inovatoare depășesc ca amploare afacerile tradiționale. Aceste aplicații emergente sunt interesante și aproape nelimitate, cum ar fi bucătăriile virtuale integrate și reclamele interactive, bazate pe realitatea augmentată. Cu toate acestea, toate depind de conectivitate fiabilă, fără de care chiar și cele mai creative și captivante aplicații fără îndoială vor eșua.

zyxelO rețea fiabilă și sigură este esențială pentru ca micile companii să obțină succesul în interacțiunea cu clientul final. Iată câteva reguli de aur pentru ca micile afaceri să facă acest lucru corect.

Regula nr. 1: Garantați o conexiune care este întotdeauna activă și rapidă

Încet. Instabil. Discontinuități și zone neacoperite… Aceste probleme frustrează de obicei companiile mici, angajații și clienții conectați. Din păcate, acestea se înrăutățesc, deoarece numărul tot mai mare de dispozitive conectate și utilizarea lățimii de bandă creează o împovărare mult mai mare a rețelei. Un număr mare de clienți care se conectează la o rețea de restaurante, de exemplu, pot genera probleme cu disponibilitatea lățimii de bandă. În plus, companiile care utilizează dispozitive cu fir pot fi vulnerabile la dependența lor de o singură conexiune fizică la internet (WAN). Problemele menționate mai sus ar putea afecta unele dispozitive esențiale, cum ar fi sistemele POS mobile care preiau comenzi și plăți sau semnalizarea digitală care arată meniuri și conținut promoțional.

În plus, companiile mici, cum ar fi magazinele ambulante sau camioanele cu bucătării mobile, au nevoie de soluții agile și flexibile care pot fi implementate ca metode principale de conectare, fără complexitatea de a aștepta ca un furnizor de servicii să ofere conectivitate fizică tradițională.

Vestea bună este că Zyxel are soluții practice disponibile pentru a rezolva aceste puncte nevralgice. Pentru companiile mici care necesită conectivitate fiabilă „always-on”, avem o serie de routere mobile 4G LTE/5G1 care pot acoperi de la un singur dispozitiv pentru a susține magazine mobile conectate de la distanță la o soluție care poate ajuta companiile să mențină conectate permanent la rețea și asigură continuitatea afacerii chiar și atunci când conexiunea principală la internet este oprită.

Pentru o conexiune wireless fiabilă, cu viteze fulgerătoare, puteți utiliza seria noastră WiFi 6 de puncte de acces wireless pentru a elimina multe dintre punctele dureroase asociate adesea cu conectivitatea WiFi. În plus, punctele de acces fără fir precum NWA90AX oferă o modalitate rapidă de a configura portaluri captive pentru a sprijini accesul oaspeților cu alte opțiuni extinse asupra metodelor de autentificare pentru a se potrivi fiecărui tip de nevoi de afaceri.

Regula #2: Rămâneți în siguranță cu un sistem inovator de securitate

Amenințările existente ale atacurilor cibernetice la adresa companiilor mai mici sunt bine documentate, de la cele care determină companiile să opereze offline până la furtul datelor companiei sau ale clienților.

Securitatea bazată pe cloud furnizată printr-un firewall de afaceri precum Zyxel USG FLEX 100 este una dintre cele mai eficiente modalități de a aborda amenințările cibernetice care evoluează rapid. Firewall-urile care transportă Unified Threat Management, cunoscut și sub numele de UTM, pot oferi protecție pe mai multe straturi pentru dispozitive, aplicații și rețele, blocând amenințările și restricționând comportamentul online riscant. În plus, firewall-urile pot separa rețelele între cele destinate angajaților și cele destinate clienților pentru a crea un mediu de rețea de afaceri securizat care să vă ajute să respectați reglementările de confidențialitate precum GDPR, CCPA și LGPD.

Multe companii mai mici sau start-up-uri consideră că acest tip de soluție este foarte costisitoare sau prea complexă pentru nevoile lor, lăsându-le adesea fără o soluție care să le protejeze pe ele însele sau pe clienții acestora.

Odată cu introducerea serviciului Connect and Protect (CNP)², Zyxel poate ajuta acum la protejarea acestor companii mai mici, aplicând măsuri de securitate direct punctului de acces wireless. Connect and Protect creează o primă linie de apărare incredibil de puternică, care vă permite să configurați rapid protecția împotriva amenințărilor online nedorite, împreună cu obținerea accesului la gestionarea lățimii de bandă ușor de configurat pentru a ajuta la prioritizarea aplicațiilor critice pentru afaceri.

Principalele concluzii

O rețea fiabilă și sigură este elementul fundamental pentru companiile mici sau start-up-urile care doresc să ofere servicii inovatoare bazate la rândul lor pe servicii online. Cu toate acestea, pentru companiile mici, găsirea unei soluții simple, scalabile și flexibile duce adesea la încercarea de a reuni un amestec de tehnologii care nu se potrivesc întotdeauna. Soluția Nebula de la Zyxel și gama sa de hardware de conectivitate pot răspunde rapid nevoilor prin plug-and-play, iar designul simplu înseamnă că puteți fi funcțional cu doar câteva clicuri.