NEWS — March 23, 2022 at 10:07 am

SES and CANAL+ extind parteneriatul cu noi servicii terestre

by

Noile servicii uplink vor asigura o experiență optimă de vizionare pentru audiența din Europa

Photo people at TVSES și CANAL+ anunță extinderea parteneriatului pe care îl au cu o înțelegere pe termen lung care vizează servicii uplink pentru pachetul de posturi TV franțuzești cu plată ale CANAL+ de la 19,2 grade Est. Noua înțelegere include servicii furnizate din două centre specializate, din Betzdorf, Luxemburg, și, începând cu 2023, din München, Germania.

Actualul contract pentru capacitate de satelit dintre SES și CANAL+ presupune distribuirea de conținut premium prin sateliții SES către mai mult 10 milioane de abonați din Europa și Africa, până la finalul lui 2030. CANAL+ utilizează transpondere de la trei poziții orbitale: 19,2 grade Est, 23,5 grade Est și 22 grade Vest.

„CANAL+ se mândrește cu conținutul de calitate și cea mai bună experiență video oferite abonaților din toată lumea. Prin extinderea către servicii terestre a parteneriatului cu SES, ne asigurăm că ajungem la cea mai extinsă audiență posibilă, în modul cel mai sigur”, a declarat Philippe Rivas, Distribution CTO, CANAL+ Group.

„Combinația dintre serviciile terestre și satelitare ale SES oferă cea mai solidă, puternică și extinsă rețea de distribuție a conținutului din lume. Suntem încântați că unul dintre cei mai vechi parteneri ai noștri, CANAL+ a decis să-și reafirme încrederea în capacitatea de neegalat a SES de distribuție a conținutului SD, HD și UHD către abonații săi”, a declarant Deepak Mathur, Vicepreședinte Executiv, Global Video Sales at SES.