Networking — March 23, 2022 at 12:09 pm

Veracomp-Exclusive Networks obține titlul YEALINK GOLD DISTRIBUTOR 2022

by

Pentru rezultate remarcabile și pentru succesul înregistrat de soluțiile de videoconferință și colaborare YEALINK în 2021 pe piața românească, producătorul a acordat recent distribuitorului VERACOMP-Exclusive Networks titlul GOLD DISTRIBUTOR 2022.

yealink-gold-distributorTitlul GOLD DISTRIBUTOR acordat de către YEALINK este modalitatea prin care producătorul își exprimă recunoașterea și aprecierea eforturilor și a contribuției deosebite unui distribuitor la creșterea cotei de piață și la dezvoltarea rețelei de parteneri.

Veracomp a semnat distribuția pentru Yealink în România în 2018, mizând anticipativ pe rolul tot mai important pe care soluțiile de colaborare și videoconferință aveau să îl joace în economia procesului de digitalizare. Yealink venea la momentul respectiv să completeze un portofoliu de soluții de comunicare unificate cu o tehnologie de top, cu caracteristici unice în ceea ce privește performanța și avantajul unei instalări și utilizări simplificate.

„Veracomp-Exclusive Networks și Yealink au, de câțiva ani, un parteneriat de succes și oferă clienților din diferite segmente cunoștințe și servicii de calitate superioară. Odată cu noul standard de muncă hibridă, avem convingerea că dispozitivele de videoconferință vor deveni o piață cu creștere rapidă. Credem că această cooperare va aduce un plus de valoare atât pentru Veracomp-Exclusive Networks și Yealink, cât și tuturor clienților noștri,” declară Serene Fu, Country Manager, Yealink.

În timp ce contextul pandemic a accelerat procesele de digitalizare și adoptarea unor soluții de colaborare și comunicare unificata, YEALINK oferă avantajele obiective ale unei performanțe de excepție, experiența practică a 20 de ani de implementări de soluții de colaborare, creștere anuală de 38.4% și poziționarea ca TOP 1 pe piața telefoanelor SIP.

Nivelul superior de performanță și inovație asigurat de produsele Yealink sunt confirmate și de cele peste 80 de brevete în domeniul audio-video și de creșterea constantă cu 30% a bugetelor alocate de producător pentru investiții în cercetare-dezvoltare.

„Menținerea sau chiar creșterea productivității în contextul unei forțe de muncă mobile sau hibride reprezintă un obiectiv ușor de îndeplinit prin adoptarea unei soluții corecte de colaborare.  În ultimii ani, soluțiile YEALINK au înregistrat un nivel bun de interes în rândul partenerilor, alături de care am cultivat o ideologie bazată pe înțelegerea necesității și a avantajelor unei tehnologii cu performanțe excepționale. Suntem onorați de titlul YEALINK GOLD DISTRIBUTOR 2022 și încrezători în forța pe care o putem avea alături de partenerii noștri”, spune Dan Rotaru, Business Development Manager, Veracomp-Exclusive Network.

Pentru a ilustra performanțele remarcabile ale soluțiilor YEALINK este suficient să luăm ca exemple sistemul de videoconferință Yealink VC800 cu o capacitate de videoconferință HD de 24 de site-uri, care se poate distribui în 2 săli de întâlniri virtuale sau la soluția multi-cameră VC800 care permite funcționarea simultană a până la 9 camere video și integrarea de excepție cu sistemele dedicate Teams si Zoom.

Produsele Yealink au misiunea de a facilita colaborarea umană și de a crește productivitatea în ansamblu. Echipamentele și dispozitivele sunt proiectate pentru a permite instalarea, utilizarea și întreținerea cu eforturi minime. Portofoliul Yealink este constituit din soluții, produse și accesorii care susțin colaborarea audio și video și beneficiază de un grad sporit de interoperabilitate cu alte platforme și soluții terțe.