NEWS — March 28, 2022 at 2:40 pm

Baza de date autonomă Multiple-VM disponibilă pe Oracle Exadata Cloud@Customer

by

Multi-VM Autonomous Database permite organizațiilor să creeze și să ruleze instanțe de Autonomous Database izolate și în înaltă disponibilitate pe sisteme Exadata Cloud@Customer care rulează, de asemenea, baze de date Oracle neautonome.

Oracle Exadata_cloud_x9mAcest lucru îi ajută pe clienți să reducă costurile printr-o mai bună utilizare a infrastructurii și facilitează adoptarea de către clienți a Autonomous Database. Multi-VM Autonomous Database este disponibil gratuit prin intermediul unei actualizări instantanee pentru clienții Exadata Cloud@Customer existenți.

Cu Multi-VM Autonomous Database rulând pe Exadata Cloud@Customer, organizațiile pot configura medii de baze de date autonome izolate pentru medii de testare-dezvoltare, pre-producție și producție care implementează reguli de acces, cote și politici de disponibilitate diferite pentru a îndeplini cerințele de guvernanță ale organizației. Dezvoltatorii de aplicații au acces instantaneu la o platformă de dezvoltare a aplicațiilor de baze de date de tip self-service, care oferă capabilități critice, precum și suport pentru toate tipurile de date, aplicațiile și stilurile de dezvoltare moderne.

În plus, Multi-VM Autonomous Database ajută la îmbunătățirea productivității dezvoltatorilor prin crearea unui mediu privat de baze de date ca serviciu cu capabilități de auto-optimizare, auto-scalare și auto-gestiune, care reduc timpul și efortul necesar pentru a livra aplicații bazate pe date.