NEWS — March 28, 2022 at 2:30 pm

DRUID devine membru Endeavor

by

DRUID, platforma end-to-end pentru construirea de aplicații de afaceri conversaționale bazate pe inteligență artificială, a fost selectată să se alăture prestigioasei rețele Endeavor Global – o comunitate de antreprenori si companii internaționale cu creștere susținută și impact sistemic asupra economiilor din care fac parte.

DruidÎn calitate de membru al Endeavor, DRUID va avea acces nemijlocit la schimburi de cunoștințe cu antreprenori din întreaga lume, capital pentru finanțare, noi oportunități de piață, mentori cu experiență globală și sprijin strategic pentru a dezvolta business-ul și a-și îmbunătăți rezultatele financiare.

Endeavor este o comunitate globală alcătuită din și construită pentru antreprenori care își propun să facă diferența. Această rețea mondială include în prezent peste 2.200 de antreprenori din peste 1.300 de companii active pe 40 de piețe din întreaga lume care contribuie la crearea a peste 3,9 milioane de locuri de muncă și care generează în fiecare an venituri de peste $28 miliarde. Misiunea Endeavor este aceea de a ajuta antreprenorii să dezvolte ecosisteme de afaceri de succes pe piețele lor, precum și de a-i inspira și sprijini în extinderea structurilor lor organizaționale.

Tags