NEWS — March 31, 2022 at 2:12 pm

DRUID se extinde în Canada

by

DRUID și Alacrity Solutions, au încheiat un parteneriat menit să accelereze utilizarea tehnologiilor conversaționale în Canada.

DruidDRUID permite companiilor să ofere atât clienților, cât și angajaților o experiență de utilizare excepțională. Datorită conectorului nativ cu UiPath, DRUID completează roboții RPA asistați sau neasistați de operatori umani cu abilități conversaționale unice, adăugând servicii cognitive superioare și simplificând automatizarea activităților prin comenzi date într-un limbaj natural și simplu. Interacțiunile digitale pot fi susținute pe diferite canale, într-o manieră intuitivă și fără întreruperi, ce asigură economii financiare și de timp.

Alacrity Solutions este specializată în a ghida companiile în procesul de transformare digitală, prin automatizarea proceselor cu ajutorul roboților, servicii web și metodologii agilă. Compania a implementat cu succes soluții pentru guvernul din provincia Alberta, dar și pentru jucători importanți din sectorul bancar și al asigurărilor. Alacrity Solutions și DRUID își vor reuni cunoștințele și expertiza pentru a oferi soluții digitale de ultimă generație pentru entități publice și private.