Internet/Telecom — April 4, 2022 at 5:48 pm

HUAWEI nova 9 SE mai atrăgător ca oricând

by

Cel mai nou model de smartphone al Huawei Consumer Business Group, HUAWEI nova 9 SE, este dedicat pasionaților de tehnologie care au nevoie de un partener de încredere pentru a surprinde, la cea mai bună calitate, cele mai importante momente din viața lor. Noul nova 9 SE dispune de un raport calitate-preț imbatabil, mai ales în cadrul ofertei de Paște Huawei, fără compromisuri privind calitatea produsului și a experiențelor oferite. În perioada 4 – 10 aprilie 2022, toate produsele și ofertele din magazinul online huaweistore.ro au o reducere suplimentară de 15%.  

Huawei-Oferte PașteBeneficii extra de la Huawei
În perioada 4 – 10 aprilie, Huawei vine cu oferte pentru pasionații de tehnologie și acordă un discount extra de 15% pentru toate produsele (oferta nu include accesoriile). De asemenea, utilizatorii care lasă un review pentru cele mai recent lansate produse au posibilitatea de a primi un voucher suplimentar. Tot de astăzi sunt disponibile și oferte de tip bundle pentru gama PC care includ geanta de laptop și mouse la prețuri începând de la 1.955 lei după folosirea cuponului aferent campaniei de Paște.

Nova 9 SE este susținut de Huawei Mobile Services (HMS), ceea ce înseamnă că aplicațiile pot fi accesate cu toate funcționalitățile ecosistemului HMS. Acest lucru este important pentru că, deși aplicațiile sunt folosite mai mult ca niciodată, utilizatorii tineri au cerințe tot mai mari, iar extinderea magazinului AppGallery, care include peste 187.000 de aplicații, este un beneficiu important. Numărul utilizatorilor AppGallery activi lunar a crescut cu 10% în ultimul an, consumatorii profitând la maximum de toate avantajele oferite, de la promoții până la oferte excelente din partea furnizorilor de aplicații. Gama de aplicații preinstalate disponibile pe AppGallery le oferă utilizatorilor numeroase opțiuni. Aceștia pot găsi aplicații pentru activitățile zilnice de fitness și sport, instrumente de lucru, știri și informații din mers, precum și o serie întreagă de opțiuni de divertisment.

Petal Maps – aplicația perfectă pentru cele mai simple călătorii
Când vine vorba de navigare, Petal Maps, una dintre cele mai populare aplicații HMS, oferă serviciul de navigare pas cu pas. Pe jos, cu bicicleta, transportul public sau cu mașina, utilizatorii pot accesa Commute Cards care le oferă scurtături pentru rute rapide sau pot afla programele detaliate de transport, orele de plecare și de sosire pentru metrou, autobuze și trenuri. Aplicația poate fi configurată nu doar pe nova 9 SE ci și pe un smartwatch prin utilizarea „multi-screen colaboration”. Dacă doresc să utilizeze serviciul de ride-hailing, utilizatorii o pot face direct din Petal Maps prin intermediul aplicației populare Bolt.

Huawei Mobile Cloud – aplicația de stocare pentru toate fișierele
HUAWEI Mobile Cloud permite stocarea în siguranță a imaginilor, videoclipurilor, contactelor și notițelor într-o interfață de utilizare all-in-one care facilitează monitorizarea, organizarea și gestionarea fișierelor. Cu ocazia lansării celui mai recent model din gama smartphone, utilizatorii de nova 9 SE pot primi un spațiu de stocare gratuit de 50 GB timp de 1 lună.

HUAWE Health – aplicația care monitorizează eficient sănătatea
Aplicația HUAWEI Health este un mod excelent prin care utilizatorii își pot stabili anumite obiective și urmări îndeplinirea acestora. Sunt acceptate exerciții obișnuite cum ar fi mersul pe jos, alergarea și ciclismul, antrenamente și chiar urmărirea greutății, iar aplicația măsoară ritmul cardiac al utilizatorului și oferă statistici, chiar și în timpul somnului. Aplicația Sleep Cycle îi ajută pe utilizatori să urmărească somnul, printr-o analiză detaliată furnizată pe telefon. În plus, oferă un ceas inteligent cu alarmă care va trezi utilizatorul doar atunci când acesta se află într-o fază de somn ușor. Aplicația Home Workouts elaborează rutine zilnice de antrenament fără a fi nevoie de echipamente și se axează pe principalele grupe de mușchi. Utilizatorii își pot întări musculatura și se pot menține în formă din confortul propriei case. Iar StepsApp este o modalitate excelentă de a folosi telefonul pentru a număra pașii și pentru a ține evidența activității zilnice, săptămânale, lunare și chiar anuale.

Petal Clip – aplicația de editare și redare de conținut
Noul editor pentru fotografii și videoclipuri Petal Clip este preinstalat pe nova 9 SE. Aceasta este o aplicație ideală, indiferent dacă utilizatorii își fac selfie-uri seara, în oraș, sau vor să-și îmbunătățească videoclipurile pe TikTok. Aplicația permite valorificarea tuturor funcțiilor create de Huawei în materie de procesare a imaginilor și editare video.

Huawei GameCenter – aplicația ideală pentru gamerii începători
Huawei GameCentre este un hub dedicat care le oferă utilizatorilor o serie de jocuri populare pentru un început excelent în materie de gaming. Aceștia pot seta un mod de non-interferență cu o fereastră pop-up pentru apelurile primite, astfel încât să aibă opțiunea de a-și întrerupe sesiunea de joc. GameCentre are și oferte exclusive, cum ar fi cadouri și cupoane, pentru a-i recompensa pe gameri pentru reușitele lor.

Petal Search – oferă serviciul de căutare personalizată
Preinstalată ca bară de căutare pe pagina de pornire a lui nova 9 SE, Petal Search poate fi descărcată și ca aplicație și oferă mult mai mult decât instrumentele de căutare obișnuite. Aplicația vine cu un flux de știri integrat care se afișează la deschidere și poate fi personalizat în funcție de categorie, fie că este vorba de știri, divertisment, sport sau cumpărături. Dacă utilizatorii doresc să fie la curent cu un anumit subiect, Petal Search oferă un shortcut către un hub cu informații dedicate. De asemenea, dispune de carduri funcționale care trimit utilizatorul către locații din apropiere cum ar fi farmacii, baruri, centre comerciale sau restaurante, și afișează cea mai rapidă rută către locul respectiv, cu o simplă atingere de buton. Mai mult, cardul de cumpărături oferă un flux constant de oferte excelente la orice articole, de la cele pentru casă, haine și electronice, până la bilete pentru evenimente sportive și de divertisment și oferte turistice exclusive.

Pe măsură ce utilizatorii se familiarizează cu nova 9 SE, vor descoperi că Petal Search are o pagină dedicată care le va arăta aplicațiile populare din țara lor, care pot fi descărcate instantaneu, precum și ofertele personalizate doar pentru ei.  Aplicațiile terțe de socializare și mesagerie extrem de populare cum ar fi Facebook, TikTok, Snapchat, WhatsApp, Telegram, Viber și Instagram sunt disponibile pentru descărcare imediată în magazinul de aplicații și în Petal Search. Utilizatorii activi pe aplicațiile de dating pot alege Tinder, iar cei care doresc să descarce filme și să vizioneze seriale TV le pot accesa prin Netflix sau prin o altă aplicație locală de divertisment.

Există și o gamă largă de aplicații terțe funcționale pe care mulți utilizatori de nova 9 SE le vor considera extrem de utile. Printre acestea se numără Bolt, aplicația de ride hailing, Booking și Trivago. Huawei nu uită nici de pasionații de muzică care se pot bucura de Deezer și Spotify, aplicații de streaming muzical.

AppGallery se bucură și de sosirea a două aplicații financiare importante, Revolut și Curve. Curve le permite utilizatorilor plata prin telefon, indiferent de locația lor sau de bancă, în timp ce Revolut este o modalitate convenabilă de gestionare a finanțelor și cardurilor bancare într-un singur loc. Revolut, care poate fi conectat cu Curve pentru a realiza plăți NFC, dispune și de o funcție concepută pentru tinerii consumatori din generația Z și milenialii care caută experiențe digitale inedite.
Utilizatorii pot accesa rapid Zoom din AppGallery și pot începe imediat conferințe video pe nova 9 SE. Twitter și alte aplicații populare terțe pot fi transferate de pe dispozitivele vechi prin Phone Clone sau, dacă utilizatorii deschid un cont Twitter pentru prima dată, pot descărca prin Petal Search, fie folosind aplicația, fie din bara de căutare care apare pe ecran.

Nu există aplicații pe care clienții să nu le poată accesa pe noul lor smartphone, fie că le folosesc de ani de zile, fie că încearcă ceva nou. AppGallery și Petal Search sunt ușor de utilizat, intuitive și concepute pentru a pune la dispoziția utilizatorilor de telefoane HMS întreaga lume a aplicațiilor.