Retail / Horeca — April 6, 2022 at 1:11 pm

Un nou magazin Altex modernizat, ȋn Cluj Napoca

by

Altex, liderul pieței electro-IT din România, continuă strategia de modernizare și tehnologizare a magazinelor și a finalizat reamenajarea magazinului din Complexul Aushopping Iris, Cluj Napoca, deschis ȋn 2007.  Din 7 aprilie, clienții retailer-ului sunt așteptați ȋntr-o atmosferă festivă, pentru a se bucura atât de noile facilități ale magazinului, cât și de ofertele speciale.

Reamenajare_Cluj_6 aprilieMagazinul se află ȋn incinta Complexului Aushopping Iris, din Cluj-Napoca (Bdul. Muncii, Nr. 1-15), și are o suprafață de peste 1.000 mp. Retailer-ul mai deține două magazine ȋn oraș: Media Galaxy Vivo Cluj și Altex Iulius Mall.

Pe lângă schimbarea mobilierului, a sistemelor tradiționale de iluminare, cu cele LED, care au un consum redus de energie, au fost introduse etichete electronice și displayuri digitale, care asigură o vizibilitate crescută a produselor și ofertelor la raft, dar și o schimbare rapidă și conformă a prețurilor.

Joi, 7 aprilie, grupul de dans Barbarossa va fi responsabil cu distracția și vor oferi clienților un show live, cu muzică, dans și multă voie bună.

Magazinul va fi deschis zilnic, ȋntre 9:00 și 21:00, iar pe 7 aprilie, va avea un program extins, de la 7:00 la 21:00.

Weekend prelungit, cu oferte speciale

Locuitorii municipiului Cluj Napoca vor avea parte de reduceri de până la 40% pentru echipamente electronice, electrocasnice mari și mici, produse de ȋngrijire personală și de entertainment.

Printre ofertele speciale se numără:
– Espressor automat DeLonghi cu 993,93 lei (reducere 29%);
– Smartphone Galaxy S21 cu 2309,92 lei (reducere 23%);
– Plită cu gaz BEKO cu 499,90 lei;
– Cuptor electric BEKO cu 999,90 lei.

Primele 200 de persoane care cumpără din magazin de minim 150 de lei primesc cadou o umbrelă personalizată. Ȋn plus, cei care se abonează la newsletter-ul Altex sunt ȋnscriși automat ȋntr-o tombolă unde pot câștiga premii precum un televizor, un laptop, un smartphone, un smartwatch sau un aspirator vertical.