Foto-Video-Audio — April 7, 2022 at 9:55 pm

TCL laureat la Red Dot Awards, câștigător al premiului pentru design de produs 2022

by

TCL, unul dintre principalii jucători din industria TV la nivel mondial și printre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum, a câștigat premiul Red Dot pentru design de produs, acordat pentru trei televizoare (inclusiv două modele noi din seria TCL C) și două noi soundbaruri. Aceste produse vor fi prezentate de TCL în cadrul Conferinței de presă dedicate consumatorilor europeni, care va avea loc pe 12 aprilie.

CP - TCL laureat la Red Dot Awards, câștigător al premiului pentru design de produs 2022Un juriu alcătuit din experți recunoscuți la nivel internațional acordă premiul Red Dot produselor care prezintă un design revoluționar, de înaltă calitate și un grad de inovare sporit. Anul acesta, au fost evaluate înscrieri de produse din aproximativ 60 de țări, însă râvnitul sigiliu de calitate a fost acordat produselor de home theater TCL:

TCL OD Zero Mini LED 8K TV X925 PRO
TCL Mini LED 4K TV Seria C93
TCL Mini LED 4K TV Seria C83

TCL Soundbar C935U
TCL Soundbar P733W

Seriile TCL C93 și C83 ridică standardele în ceea ce privește designul și estetica în industria TV. Ambele serii premiate, C93 și C83, au un design subțire și elegant, care le permite să se potrivească perfect în orice locuință, nu doar ca televizoare care oferă o experiență captivantă de divertisment impresionantă în confortul casei, ci și ca o piesă de mobilier esențială, care face parte din estetica decorului și care îmbunătățește designul oricărei încăperi.

În același timp, televizorul TCL Mini LED 8K X925 PRO dispune de tehnologia OD Zero Mini LED și a fost, de asemenea, recunoscut de Red Dot pentru profilul său ultra-subțire și designul unic. Aceste premii Red Dot subliniază angajamentul TCL de a deveni cel mai bun jucător în domeniul televizoarelor Mini LED și de a oferi o experiență de divertisment captivantă, la care consumatorul este conectat prin cea mai înaltă tehnologie.

Totodată, cele mai recente soundbaruri de la TCL, C935U și P733W, care vor fi lansate în cursul acestui an, au primit distincții în cadrul Red Dot Awards 2022, ca recunoaștere a designului unic, cu accent pe tehnologia inovatoare cu reflector acustic.

„TCL este bucuros și onorat să primească aceste premii Red Dot pentru design de produs, cu distincție specială. Cu o ambiție amplificată de noul slogan al companiei „Inspire Greatness”, misiunea TCL este în continuare aceeași – de a face viața oamenilor mai ușoară și mai inteligentă, cu produse de calitate, la un preț competitiv, punând întotdeauna consumatorul pe primul loc”, a spus Shaoyong Zhang, CEO al TCL Electronics.

Pentru al doilea an consecutiv, produsele TCL câștigă premiile Red Dot, o realizare demnă de remarcat, în contextul în care compania se extinde către noi piețe și continuă procesul de cercetare și dezvoltare de noi posibilități pentru toate aspectele și domeniile vieții cotidiene. În concordanță cu sloganul Red Dot „Câștigând este începutul” (Winning is the Beginning), TCL rămâne determinat să continue să inspire consumatorii să descopere excelența cu produse din ce în ce mai inovatoare și tehnologii avansate.

Pe 12 aprilie, TCL va prezenta în premieră publicului european toate aceste noi televizoare și soundbaruri premiate, precum și noua sa gamă completă de televizoare Mini LED și QLED, dar și alte soundbaruri și produse de uz casnic inteligente, care vor face în curând parte din ecosistemul companiei.