NEW TECHNOLOGY — April 13, 2022 at 10:38 am

Accelerați transformarea digitală cu Fujitsu Fi-8170

by

Inginerii Fujitsu au creat un scaner care poate rezolva problemele din lumea reală și vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele digitale de transformare, durabilitate și eficiență.

fi-8170. jpgCu tehnologie susținută de 32 de brevete în așteptare, Fujitsu Fi-8170 este setat să revoluționeze cu adevărat piața de imagistică a documentelor. Această nouă serie de scanere includ caracteristici inovatoare și industriale pentru a ajuta organizațiile să digitizeze fluxurile de lucru și de a folosi datele care au existat anterior numai pe hârtie. Începe cu tehnologia exclusivă, proprietate de capturare a imaginii (CIC), care dă FI-8170 capacitatea de a oferi o calitate excepțională a imaginii. CIC oferă imagini precise, clare, care acționează ratele de precizie de recunoaștere a caracterelor optice din industrie (OCR). În plus, CIC poate elimina filigranele și artefactele documentelor nedorite.

Proiectarea Fujitsu Fi-8170 include opțiuni flexibile de conectivitate. Puteți utiliza o conexiune tradițională USB sau o scanare directă la aplicația dvs., indiferent dacă este cazul sau într-un cloud privat sau public. Folosind PaperStream Nx Manager 2.0 inclus, nu veți avea nevoie de un PC la fiecare locație de scanare. NX Manager este un software bazat pe server de la un loc care poate suporta până la 1000 de scanere, oferind o distribuție flexibilă și securitate gestionabilă.

fi8170_featured_right_v1Utilizatorii pot captura cu exactitate și digitalizarea informațiilor, cum ar fi datele clientului și angajaților, aplicațiile, facturile, chitanțele și multe altele. În plus, obiectele greoaie precum pașapoartele și broșurile de până la 7mm sunt ușor procesate. Este ideal pentru fiecare nevoie de scanare în agențiile din sectorul public, finanțele, asistența medicală, juridică, învățământul superior, producție și comerțul cu amănuntul.

Chiar mai bine, Fi-8170 se poate integra cu ușurință cu cele mai importante sisteme de gestionare a documentelor – cum ar fi Laserfici, Microsoft SharePoint și multe altele pentru a păstra fluxurile de lucru organizate în cloud.

Dincolo de capturarea clară a imaginii și integrarea, funcțiile Fujitsu Fi-8170 cuprind:

Modul de alimentare manuală. Această caracteristică vă permite să vă alimentați și să scanați formularele, hârtiile lipite și dimensiunea A3, documentele bi-pliate. Puteți să scanați pașapoarte și broșuri de până la 7 mm fără hassle de “sandwiching” lor între foile de transport.
Controlul automat de separare. În primul rând, o adevărată industrie, această caracteristică combinată cu tava de mare capacitate permite scanarea cu volum mare de până la 100 de coli la un moment dat și 70 de coli pe minut. Nu mai sunt greșeli sau întreruperi la mijlocul scanării!
Monitorizarea poziției documentelor. Noua noastră tehnologie inteligentă de protecție a hârtiei (ISOP) “ascultă” pentru sunete anormale (cum ar fi derminarea hârtiei) și opri imediat scanerul dacă este detectat, protejând documentele de la deteriorare.
Detectarea multi-hrană. Acum este mai ușor să scanați loturi care includ tipuri de documente mixte. Cardurile și documentele plastice groase cu autocolante, fotografii sau etichetarea adezivă sunt detectate automat, deci nu trebuie să comutați profiluri în funcție de tipul de document.
Controlul supraveghetorului. FI-8170 poate detecta documente înclinate care sunt în pericol de a fi deteriorate și asigură că toate datele sunt capturate, eliminând potențialul pentru datele pierdute.