Evenimente — April 13, 2022 at 11:57 am

DIGITALL premiată la CEE BSC

by

Compania de consultanță în tehnologie și afaceri DIGITALL a câștigat premiul pentru „Top Digital Transformation Services Provider – pan-european” în cadrul Galei CEE Business Services Awards care a avut loc pe 24 martie la Varșovia, în Polonia. Prin aceasta, compania a primit un premiu internațional important, ca recunoaștere a expertizei sale remarcabile și a contribuției semnificative în sfera transformării digitale în Europa Centrală și de Est (CEE).

DIGITALL wins “Top Digital Transformation Services Provider – pan-Europe...Cea de-a zecea ediție anuală a CEE BSC Summit & Awards a avut loc pe 23 și 24 martie 2022, atât fizic, la Varșovia, cât și online prin intermediul platformei Brella, iar câștigătorii au fost anunțați ]n cadrul unei cine de gală în data de 24 martie.

În cadrul ceremoniei, cele mai distinse companii, dintre cele 167 preselectate pentru 29 de categorii diferite, au fost recunoscute pentru contribuția lor la dezvoltarea sectorului de business din Europa Centrală și de Est.

Câștigătorii au fost desemnați în baza votului combinat din partea juriului VIP, format din 24 de membri și a votului popular al tuturor participanților, prin intermediul platformei Brella. DIGITALL a reușit să iasă în evidență, în competiția strânsă dintre firmele de talie mondială și a câștigat premiul la categoria „Top Digital Transformation Services Provider – pan-european”.

„Suntem extrem de mândri să fim desemnați ’’Top Digital Transformation Provider pentru 2022’’. Este o mare realizare pentru întreaga echipă DIGITALL și o recunoaștere oficială a expertizei noastre extinse în sfera digitalizării. Pentru noi, premiul CEE Business Services reprezintă, totodată, o altă etapă importantă și o dovadă că suntem pe calea cea bună pentru a deveni lider în ’’Transformarea Digitală și Experiența Digitală în Cloud în Europa”, a comentat Ivaylo Slavov, CEO DIGITALL.

Premiile au fost precedate de un summit de 2 zile, cu 55 de participanți și vorbitori pe diverse subiecte de o importanță aparte, cum ar fi securitatea cibernetică, continuitatea afacerii, automatizarea proceselor, strategiile la locul de muncă, strategiile locațiilor, managementul capitalului de lucru, automatizare și Nearshoring. Încă un an la rând, Ivaylo Slavov a avut onoarea de a face parte dintre invitații de onoare. El a luat parte la o conferință unde și-a împărtășit opinia de expert pe tema: „Oportunitățiile locațiilor: vor aduce sfârșitul locației? Sau sunt o nouă modalitate de renaștere? Oportunități globale, CEE regionale și locale”.