Foto-Video-Audio — April 13, 2022 at 11:14 am

TCL lansează noua serie C de televizoare și soundbaruri, pentru experiențe de vizionare și divertisment excepționale

by

TCL, unul dintre principalii jucători din industria TV la nivel mondial și printre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum prezintă astăzi noile sale televizoare Mini LED și QLED din seria C, disponibile în Europa începând din această primăvară. De-a lungul timpului, TCL a utilizat tehnologii de display din ce în ce mai avansate în cea mai recentă generație de modele de televizoare Mini LED și QLED, pentru a oferi experiențe de divertisment captivante, pe ecrane de dimensiuni mari. Determinat să ridice standardele în ceea ce privește crearea de experiențe audio imersive, TCL prezintă, de asemenea, o nouă gamă de soundbaruri, inclusiv a doua generație a tehnologiei premiate, exclusive TCL, RAY•DANZ.

Noua serie de televizoare TCL C

În anul 2022, sub noua deviză a companiei, Inspire Greatness, TCL a continuat să lucreze și să dezvolte noi televizoare Mini LED și QLED inteligente, menite să ofere un divertisment conectat, prin intermediul unei tehnologii de display de ultimă generație. Anul acesta, TCL adaugă patru modele noi la gama sa din seria C, pentru a răspunde așteptărilor tuturor consumatorilor: televizoarele TCL Mini LED 4K din Seria C93 și Seria C83, respectiv televizoarele TCL QLED 4K din Seria C73 și Seria C63.

Imagine1 Cele mai performante produse Mini LED

și QLED TCL

Din 2018, TCL s-a concentrat pe dezvoltarea tehnologiei Mini LED și a devenit un adevărat pionier și lider în industria televizoarelor Mini LED. Din nou, anul acesta, cu ambiția de a deveni jucătorul de top în sectorul televizoarelor Mini LED, TCL a adus îmbunătățiri semnificative în domeniul Mini LED, dar și în dezvoltarea noilor modele din seria C93 și seria C83, care oferă acum o experiență vizuală intensă, remarcabilă, cu un contrast ridicat și precis, luminozitate ridicată și o uniformitate mai bună a imaginii.

O experiență optimizată și mai fluidă pentru toți iubitorii de gaming

TCL este un jucător foarte activ în domeniul gaming, oferind pasionaților de jocuri video ecrane de înaltă calitate și opțiuni de joc nesfârșite, pentru a o experiență de joc cu adevărat captivantă. În 2022, TCL face un pas mai departe cu noua serie C, aplicând o rată de reîmprospătare de 144 Hz, deci o capacitate de răspuns mai rapidă, imagini mai clare și un joc mai fluid. Televizoarele TCL din seria C cu rată de împrospătare variabilă (Variable Refresh Rate – VRR) de 144 Hz pot susține jocuri cu o frecvență a cadrelor ridicată (high frame rate) fără ca jucătorii să întâmpine probleme de tip screen tearing: ratele de reîmprospătare dinamice se ajustează la conținutul redat, pentru a genera un joc mai fluid și o calitate a imaginii fără imperfecțiuni, conform standardelor impuse de creatorii jocurilor video.

TCL_C63Pentru gameri, un televizor receptiv este la fel de important ca unul cu o imagine bună. Cu noua serie TCL C63, datorită funcțiilor HDMI 2.1 și ALLM (Auto Low Latency Mode), jucătorii vor experimenta în mod automat cea mai redusă latență a cadrelor și cele mai bune setări de imagine pentru jocuri.

În același timp, jucătorii cu adevărați pasionați se vor bucura de seria TCL C93 Game Master Pro on, seria C83 și seria C73, care oferă cea mai fluidă acțiune, cea mai redusă latență a cadrelor și cea mai înaltă calitate a imaginii prin funcțiile HDMI 2.1, ALLM, 144Hz VRR și 120Hz VRR, Game Bar și FreeSync Premium.

O experiență audio demnă de cinematograf în confortul casei, cu sunet ONKYO și Dolby Atmos

Fiind dedicați ideii de a produce un sunet imersiv, captivant, care transpune utilizatorul în mijlocul acțiunii, TCL a creat seria C, care oferă un sunet ONKYO, cu Dolby Atmos. Special concepute pentru a oferi claritate și precizie a sunetului, difuzoarele ONKYO permit o crearea unei experiențe audio Dollby Atmos mai realistă, chiar la tine acasă: fie că este vorba de un dialog intim sau de un peisaj sonor complex, fiecare detaliu prinde viață, producând un sunet clar, profund, bogat și complet.

TCL C93Seria TCL C93 dispune de sistemul de sunet de înaltă calitate ONKYO 2.1.2, cu difuzoare frontale stereo ONKYO integrate, un difuzor de bas dedicat și două difuzoare Upfiring verticale, ceea ce face utilizatorul să bucure de un sunet captivant, sub garanția de calitate a sunetului Atmos.
Pe de altă parte, seria TCL C83 este dotată cu o soluție de sunet imersivă ONKYO 2.1, cu difuzoare stereo ONKYO integrate. Această serie include, de asemenea, un difuzor de bas dedicat, situat în spatele televizorului, pentru a oferi un sunet de o calitate demnă de un cinematograf, care duce experiența vizionării unui film într-o nouă dimensiune.

Opțiuni de entertainment infinite cu Google TV

Noua gamă completă de televizoare din seria C a TCL este dotată cu Google TV, ceea ce permite utilizatorilor să se bucure cu ușurință de conținutul lor preferat, indiferent dacă este vorba de vizionarea filmelor, a emisiunilor sau a episoadelor din serialul preferat. Toate aceste opțiuni se regăsesc într-un singur loc cu Google TV și pot fi accesate într-un mod facil, prin intermediul celor mai recente funcții inteligente dezvoltate de TCL. Cu Google TV și Google Assistant încorporate în noile televizoare din seria C, TCL deschide acum tuturor utilizatorilor accesul către posibilități nesfârșite de divertisment, prin intermediul celui mai avansat sistem de Smart TV, permițând accesarea opțiunilor printr-o comandă simplă și intuitivă, datorită funcției de control vocal hands-free integrată.

Imagini uimitoare pe televizoarele cu diagonală mare

Datorită capacității de inovare și producție ale TCL, atât seria C, cât și seria P includ acum un model cu o diagonală de 75 de inchi. Pentru a îmbunătăți și mai mult experiența de vizionare, TCL lansează, de asemenea, două televizoare cu diagonala de 85 de inchi (seria C73 și seria P73), precum și un model extra-large, cu o diagonală de 98 de inchi, în cadrul seriei C73. Anul acesta, seria C de la TCL va fi elementul cheie și piesa principală în crearea unei experiențe de entertainment în confortul casei, având totodată o rezoluție excepțională 4K HDR.

Un design premium și elegant fără ramă

TCL a ridicat întotdeauna ștacheta în ceea ce privește estetica și designul TV. Cu un aer elegant, luxos, noua serie C are un design suplu, dar funcțional, fără ramă, care vine cu un suport metalic dedicat. Pentru că nu au cadru în partea frontală, modelele recente oferă o imagine mai mare, fiecare model având particularitățile sale pentru a satisface toate așteptările consumatorului. Seria C63 are un suport reglabil cu două poziții, permițând plasarea unui soundbar sau montarea acestui televizor cu ecran mare pe orice suprafață din casă. Seriile C73, C83 și C93 vin cu un suport central metalic, elegant, pentru a putea fi amplasat cu ușurință. Designul ultra-subțire al noilor serii C83 și C93, câștigătoare ale Red Dot Design Award, face din acestea nu doar simple piese elegante de mobilier sau dovezi ale măiestriei TCL în crearea produselor, ci și un aparate durabile, care se vor integra în orice cameră sau spațiu de locuit.

Descoperă noua serie P

În această primăvară, pentru a oferi o gamă completă de televizoare cu tehnologie avansată, TCL lansează și noua serie P cu televizoare 4K HDR, dotate cu Google TV: seria TCL P73 și seria P63.

Descoperă noile soundbaruri TCL

TCL face un pas important în domeniul audio cu cea mai recentă gamă de soundbaruri captivante, imersive și inovatoare care va fi lansată pe piață în 2022. Toate aceste noi produse concentrează cele mai recente inovații tehnologice și însoțesc perfect televizoare TCL, transformând orice experiență audio într-un moment unic, de imersiune completă și evadare din rutina cotidiană.

C935U, cu a doua generație a tehnologiei RAY•DANZ

TCL lansează noul soundbar C935U, premiat cu Red Dot Design Award: un soundbar premium, cu tehnologia 5.1.2 Dolby Atmos, cu subwoofer wireless, îmbunătățită cu tehnologia RAY•DANZ, care merge mână în mână cu calitatea de top a imaginii oferită de Dolby Vision televizoarelor TCL. Dispunând de difuzoare înclinate unice, care transmit unde sonore către reflectoare acustice curbate, tehnologia exclusivă și premiată RAY•DANZ creează o paletă sonoră mai largă și omogenă (comparativ cu soundbarurile obișnuite), fără a fi nevoie de nicio procesare digitală și fără a compromite calitatea, claritatea sau acuratețea audio. Utilizatorii se vor bucura de o adevărată experiență de home cinema, datorită unui sunet larg și captivant (cu 5 canale de sunet, 3 difuzoare frontale și un subwoofer wireless), precum și Sistemului de Sincronizare A/V cu Latență Redusă. Ușor de conectat și oferind opțiuni de divertisment nelimitate, soundbarul TCL C935U va fi partenerul perfect pentru televizoarele TCL QLED din seria C635 și C735.

P733W, o bară de sunet sofisticată cu canale 3.1 de înaltă calitate și subwoofer wireless

Dotată cu tehnologia DTS Virtual X, bara de sunet P733W cu subwoofer wireless oferă un sunet surround 3D, pentru ca tu să auzi perfect fiecare sunet și fiecare detaliu audio, transformând astfel orice film, emisiune TV sau playlist de muzică într-o experiență audio captivantă și multidimensională. În același timp, Dolby Audio oferă un sunet bogat, clar și puternic în confortul casei. Datorită tehnologiei AI-IN, utilizatorii pot, de asemenea, să personalizeze și să optimizeze sunetul doar pentru o anumită încăpere sau pentru orice alt mediu, prin ajustarea și calibrarea poziției sunetului, pentru a trăi o senzație de imersiune totală. Cu funcția Bass Boost, aceștia vor simți, de asemenea, amplificarea instantă a basului printr-o simplă apăsare a unui buton. Cu funcțiile Bluetooth 5.2 și Sound Sync (ale televizoarelor TCL TV), acest soundbar poate fi conectat cu ușurință, fără fir și fără întreruperi la TV. Mai mult, datorită funcției Bluetooth Multi-Connection, utilizatorii vor putea conecta două dispozitive inteligente diferite în același timp și vor putea comuta fără probleme între aceste dispozitive.

C522W, un sunet uimitor, într-un mod simplu

Noul soundbar TCL S522W oferă un sunet uimitor, clar, datorită posibilității de a regla cu precizie sunetul, pentru a putea o oferi o experiență demnă de creația artistică și a genera o experiență audio de neuitat. Testată la iLab-ul premiat din Belgia, acest soundbar a fost dezvoltat de echipa TCL, care are o expertiză vastă în acustică și crearea unor experiențe audio remarcabile.

TCL S522W soundbar subwooferEchipat cu sistem soundbar cu canale 2.1 și subwoofer, S522W este destinat să îmbunătățească experiența de divertisment cu un sunet uimitor, bogat, care umple orice încăpere. Acesta vine cu trei moduri de ascultare distincte (film, muzică și știri). Soundbarul este echipat cu Bluetooth pentru o accesare ușoară a opțiunii de streaming, fără fir, astfel încât utilizatorii să poată asculta oricând muzica preferată, doar prin simpla conectare a dispozitivului lor inteligent la acesta. Consumatorii pot alege, de asemenea, montarea pe perete sau în dulapul TV. În plus, acesta poate fi controlat cu ușurință, folosind o telecomandă simplă pentru soundbar sau chiar telecomanda televizorului TCL, pentru o utilizare intuitivă, fără a aglomera casa cu un nou produs.