Internet/Telecom — April 14, 2022 at 8:27 am

Incluziunea digitală rămâne o prioritate pentru Asociatia Română Pentru Smart City

by

Logo-HPN2022Asociatia Română Pentru Smart City a deschis în 2021 primul Centru pentru Incluziune Digitală din România, deoarece a constatat că foarte multe proiecte de smart city au pornit fără acțiuni de dobândire a competențelor digitale ale comunității.  Transformarea digitală se întâmplă, fie că ne place, fie că nu. Ce putem face însă, este să ne pregătim pentru aceasta.

Cum vă puteți implica

Deoarece asociația își dorește conștientizarea importanței incluziunii digitale pentru prezentul și viitorul României, sunteți invitați să fiți parteneri în cadrul campaniei ”HAI PE NET 2022”.

Asociatia Română Pentru Smart City este alături de Fundația EOS, care din anul 2010 organizează campania HAI PE NET! sub egida inițiativei europene ALL DIGITAL WEEK  – o campanie anuală de promovare a competențelor digitale inițiată la nivel european.

Pentru infomații privind ghidul partenerilor, vă invităm să accesați: https://incluziunedigitala.ro/wp-content/uploads/2022/04/Ghid-campanie-HPN-11-17-aprilie-2022.pdf

Totodată, pentru informații suplimentare despre această campanie puteți să accesați site-ul dedicat campaniei: https://incluziunedigitala.ro/campanie-nationala/