Financiar-Bancar — April 15, 2022 at 12:26 pm

Clienții Revolut Premium și Metal vor beneficia de servicii de asigurare de la Allianz Partners

by

Revolut a semnat un parteneriat cu Allianz Partners prin care clienții Revolut Premium sau Metal din 31 de piețe din Spațiul Economic European și Marea Britanie se vor bucura de serviciile complete de asigurare de călătorie puse la dispoziție de Allianz Partners.  

Revolut x Allianz Partners_Copyright Revolut & Allianz PartnersClienții noi și cei existenți ai planurilor Revolut Premium și Metal Account vor avea acces la o gamă de beneficii asociate asigurării de călătorie direct din aplicație. Clienții vor beneficia de asigurare și în cazul în care călătoriile lor vor fi întrerupte sau anulate din cauza unei pandemii sau epidemii, inclusiv COVID-19.

Pachetul oferit de Allianz Partners va conține și protecția pentru urgențe medicale în străinătate, protecția la anularea călătoriilor sau întreruperea acestora, acoperirea pentru bagajele pierdute sau întârziate, asigurarea pentru practicarea sporturilor de iarnă.

De asemenea, clienții vor beneficia de servicii de asistență non-stop prin intermediul unui helpline care poate fi contactat 24/7, dar și de alte beneficii incluse în serviciile oferite de Allianz Partners.

Planul Premium va include și acoperirea pentru copiii cu vârste până la 17 ani aflați în grija clienților, pe parcursul călătoriei, iar planul Metal va introduce, suplimentar, și acoperirea extinsă pentru călătorie și a franșizei auto pentru mașinile închiriate.