Servicii IT — April 18, 2022 at 12:18 pm

Konica Minolta lansează noua soluție AccurioPro Dashboard

by

Konica Minolta, fidelă abordării sale de parteneriat, lansează noua soluție AccurioPro Dashboard cu scopul de a le oferi clienților și partenerilor săi un nou instrument de reevaluare a eficienței procesului de printare, prin reducerea timpilor de nefuncționare a echipamentelor de tipar și a costurilor de producție. Noul software inovator oferă o experiență digitală avansată pentru printarea la cerere, prin implementarea unui flux de lucru mai inteligent și mai eficient, și vine în două versiuni – Essential și Ultimate.

AccPro Dashboard 2Noua soluție inovatoare, ușor de utilizat, AccurioPro Dashboard de la Konica Minolta, colectează automat informații despre dispozitivul de printare. Aceste informații sunt ulterior analizate pentru a oferi date rapide, precise și cuprinzătoare în vederea creșterii productivității în timp real. Software-ul inteligent, cu licență în mai multe limbi, poate fi utilizat pe o gamă largă de dispozitive AccurioPrint și AccurioPress de la Konica Minolta și este destinat atât furnizorilor de tipar din domeniul artelor grafice, cât și furnizorilor de print comercial și al celor din cadrul instituțiilor publice.

Andre Statkus, Senior Product Manager Professional Printing, Konica Minolta Business Solutions Europa: „Odată cu creșterea exponențială a comenzilor web-2-print, menținerea resurselor de producție optime este esențială pentru succesul afacerilor clienților noștri și susținerea acestora în procesul de transformare digitală. Oportunitățile sunt peste tot. Prin implementarea soluției noastre inovatoare – AccurioPro Dashboard – ajutăm clienții să lucreze mai inteligent, obținând date rapide, precise și complete pentru a reduce costurile și a crește productivitatea generală”.

Soluția entry-level de la Konica Minolta, AccurioPro Dashboard Essential, oferă clienților un raport preț/performanță foarte atractiv pentru a-i ajuta să utilizeze datele din perspective esențiale de producție. Versiunea Ultimate oferă rapoarte extrem de detaliate și compară productivitatea pe mai multe săptămâni consecutive. Dispune de un meniu numit AccurioPro Dashboard Ultimate Single Item – serviciu complet în cloud – și oferă o platformă de informații mai inteligentă și mai simplă, pentru reducerea timpilor de întrerupere a funcționării și creșterea capacităților de producție.

Versiunea AccurioPro Dashboard Ultimate oferă, de asemenea, recomandări detaliate despre cum poate fi îmbunătățit timpul de funcționare al dispozitivelor de printare. Un instrument de evaluare puternic permite analize aprofundate pentru a determina cauzele fundamentale ale pierderilor/profiturilor și raportări cuprinzătoare despre resursele necesare din timpul producției.

Ambele versiuni, Essential și Ultimate, sunt dezvoltate de Konica Minolta.

PP_IP_Environment_Picture-8208„Noul software susține extinderea posibilităților de producție și este un instrument important pentru toate nivelurile. Pe de o parte, oferă informații esențiale managerilor, care nu au timp să analizeze situații complicate, iar pe de altă parte, permite operatorilor să-și vizualizeze și să-și măsoare propriul progres, menținându-i implicați și motivați pe tot parcursul fluxului de lucru”, a mai adăugat Andre Statkus, Senior Product Manager Professional Printing, Konica Minolta Business Solutions Europa.