Evenimente — April 19, 2022 at 8:51 pm

Prima etapă a Campionatului Electric Dacia Spring s-a încheiat

by

Comunicat de presă - Prima etapă a Campionatului Electric Dacia Spring s-a încheiatCampionatul Electric Dacia Spring este un nume care a devenit deja popular în comunitatea gamerilor. Campionatul organizat de Dacia își propune să arate generației tinere că mobilitatea este accesibilă, în special, prin modelul Dacia Spring 100% electric. Evenimentul a început pe data de 5 aprilie și va continua pe Rocket League, platforma video care reunește milioane de gameri entuziasmați de structura jocului ce combină motorsportul cu elemente din fotbal. Prin ce se diferențiază acest campionat? Jocul include elemente specifice pe care jucătorii le pot alege pentru personalizarea mașinilor, astfel încât să se potrivească cât mai bine cu tematica electrică.

Peste 250 de echipe s-au alăturat Campionatului Electric Dacia Spring inclusiv câteva dintre cele mai bune echipe și cei mai buni gameri din lume (Team Vitality & KCorp). Începând cu data de 21 aprilie, cele mai mari competiții vor fi transmise live pe Twitch și vor putea fi urmărite pe canalul
oficial al lui Rocket Baguette.

Dacia a creat o hartă specială, intitulată „Dacia Spring Electric Challenge ” pentru a oferi ocazia gamerilor să se antreneze înainte de campionat. Lumea virtuală bazată pe culorile brandului Dacia a fost creată de către @Lethamyr, @Gydek și @MrSwaggles, trei dintre cei mai cunoscuți creatori
de hărți de Rocket League.

În mai puțin de 24 de ore harta a fost descărcată de peste 3.500 ori, doborând recordul pentru cea mai descărcată hartă de joc. Gamerii au apreciat calitatea grafică mai elaborată față de alte hărți de joc disponibile pe platformă. În prezent, peste 10.000 de oameni au accesat lumea virtuală
Dacia și câteva mii au vizualizat clipul demonstrativ realizat de @Lethamyr.

Comunicat de presă - Prima etapă a Campionatului Electric Dacia Spring s-a încheiat(1)Urmăriți o avanpremieră a hărții pe contul TikTok al echipei Vitality prin intermediul videoclipului lor care a ajuns la peste 400k vizualizări în câteva ore: aici.

Competiția esport se află la jumătatea perioadei de desfășurare, iar noua abordare a dat deja roade pentru Dacia care și-a dorit să sărbătorească într-un mod inovator prima aniversare a modelului Spring.

Dacia continuă să iasă din tiparele industriei și să se integreze în lumea gamingului pentru a se apropia de generațiile tinere.

După încheierea celor patru etape de calificări, primul concurs va avea loc joi, 21 aprilie. Următoarele etape vor avea loc pe 22 și 23 aprilie. Echipele finaliste vor participa la marea finală pe 24 aprilie și se vor întrece pentru marele premiu de 5.000 euro pe persoană, alături de oportunitatea de a testa modelul Dacia Spring pe o perioadă de o lună.

DACIA FACE MOBILITATEA ELECTRICĂ ACCESIBILĂ PENTRU TOATĂ LUMEA, CHIAR ȘI ÎN JOCURILE VIDEO.