Evenimente — April 20, 2022 at 3:48 pm

Primul “entertainment mall” din metaverse, în Roblox

by

Fanii din România ai renumitului joc Roblox au de acum o nouă atracţie în platforma lor favorită, odată cu lansarea de către Telekom a unui adevărat „mall al distracţiilor” în metaverse. Telekom este prima companie de telecomunicații care a creat o experiență metavers pe Roblox.

BEATLAND_KVEste vorba de Beatland, un complex virtual compus dintr-un club, un magazin de muzică, un cinematograf și un magazin Telekom, accesibile toate în Roblox. Pe lângă experiența de club, utilizatorii pot cumpăra și articole digitale de la magazinul de discuri și pot viziona, în zona de cinema, scurtmetraje animate de la o serie de artiști selectați.

Pentru a sărbători lansarea, Telekom a pregătit sub brandul Telekom Electronic Beats o petrecere fără precedent în Beatland din Roblox, la care sunt invitaţi toţi fanii jocului şi nu numai.

Boris Brejcha, un DJ care a cântat frecvent live în Europa, SUA și America de Sud, va fi în spatele pupitrului din clubul „Beatland” sub forma unui avatar în fiecare oră, de vineri, 22 aprilie, ora 20.00, până duminică, 24 aprilie.

Mai multe detalii despre universal Beatland creat de Telekom regăsiți aici.