Networking — April 29, 2022 at 2:55 pm

Axis Communications a lansat o cameră bullet cu rezoluție Quad HD 1440p

by

Axis Communications a anunțat lansarea a două noi modele de camere de tip bullet pentru instalările la exterior, accesibile financiar și ușor de configurat. Sunt echipate cu unități de procesare cu învățare profundă, oferind oportunități unice la marginea rețelei.

Axis_bulletÎn plus, datorită aplicației AXIS Object Analytics, camerele oferă posibilitatea de a detecta și clasifica persoanele, vehiculele și tipurile de vehicule – toate în funcție de nevoile specifice.

AXIS M2036-LE oferă o rezoluție Quad HD 1440p/ 4 MP și are un câmp vizual orizontal de 129°, în timp ce AXIS M2035-LE oferă o rezoluție HDTV la 1080p. De asemenea, AXIS M2035-LE este disponibilă în două variante și mai multe tipuri de obiective: un obiectiv larg de 3 mm cu câmp vizual orizontal de 101° pentru supravegherea zonelor largi, și un teleobiectiv de 8 mm cu câmp vizual orizontal de 39° pentru supravegherea de la distanță.

Aceste camere de tip bullet din clasa IK08 sunt ideale pentru utilizarea atât în mediile fierbinți cât și în cele reci, putând face față unor temperaturi cuprinse între -30 °C și 50 °C. Camerele au integrat un sistem de iluminare în infraroșu și un parasolar pentru protecție împotriva razelor solare și ploii. În plus, dispun de clasificare IP66, IP67 și NEMA 4X, fiind rezistente la condițiile nefavorabile de vreme, praf, nisip, pulverizarea de apă sărată, formarea gheții și presiunea ridicată a apei.

Caracteristicile principale includ:
–    Rezoluție HDTV 1080p și Quad HD 1440p/ 4 MP;
–    Design compact și ușor;
–    Sistem de analiză cu învățare profundă;
–    Tehnologie Zipstream cu suport pentru H.264/H.265;

Gata pentru utilizare în mediile exterioare, datorită sistemului de iluminare în infraroșu, aceste camere ușoare de dimensiuni mici oferă o instalare flexibilă și rentabilă. Includ o cutie posterioară etanșată și spațioasă, care asigură gestionarea în siguranță a cablurilor și le oferă instalatorilor o mai mare flexibilitate, accesibilitate, libertate de mișcare și ușurință în întreținere.