Servicii IT — April 29, 2022 at 10:38 am

Dell Technologies ajută companiile din România să își retragă în siguranță și în mod durabil echipamentele IT

by

Dell Technologies (NYSE:DELL) anunță extinderea Asset Recovery Services în România. Serviciile sunt compatibile cu orice marcă de laptop, desktop, server, periferice sau accesorii, permițând clienților să recupereze valoarea din activele IT existente și să implementeze servicii de reciclare și recuperare durabile pe scară largă.

Asset Recovery Services

Din 2008, Dell a recuperat peste 2,5 miliarde de produse electronice prin intermediul programelor sale de returnare, sprijinind organizațiile în retragerea durabilă a activelor IT. Asset Recovery Services vine cu o ofertă modernă, simplificată și standardizată pentru a sprijini clienții să își amplifice eforturile privind reciclarea. Oferta include un nou portal online self-service care simplifică și mai mult eliminarea activelor, oferind organizațiilor estimări ale valorii în timp real, resurse cuprinzătoare și o preluare simpliticată a dispozitivelor.

„În fiecare an, omenirea produce milioane de tone de deșeuri de echipamente electronice și electrice, care sunt dăunătoare pentru planeta noastră atunci când nu sunt eliminate în mod corespunzător”, a declarat Daniel Tănase de la Dell Technologies. „Dell Asset Recovery Services joacă un rol esențial în a ajuta clienții să retragă în mod responsabil echipamente și să își reducă amprenta globală asupra mediului. În calitate de companie globală, ne luăm în serios angajamentul și oportunitățile de a deturna deșeurile electronice de la locurile de depozitare actuale. Prin extinderea serviciilor noastre de reciclare în siguranță a echipamentelor electronice și IT, contribuim la obiectivul nostru ambițios de a recicla sau reutiliza un dispozitiv pentru fiecare dispozitiv vândut până în 2030.”

Maximizarea valorii IT

Dell Technologies simplifică aceste operațiuni pentru organizații de toate dimensiunile, indiferent dacă acestea gestionează o forță de muncă centrală sau la distanță și fără să impună un număr minim de echipamente IT. Aceste servicii oferă flexibilitatea și controlul în a supraveghea și urmări întregul proces online prin intermediul portalului self-service. Clienții pot beneficia de estimări ale valoarii în timp real pentru a obține maximum de la echipamentele lor și pentru a simplifica ciclul de viață al sistemelor.

Protejarea afacerilor cu servicii de securitate
Atunci când clienții își predau dispozitivele, datele sunt eliminate în conformitate cu standardele de igienizare a datelor   pentru a minimiza expunerea clienților la probleme legate de securitatea datelor. Serviciile de recuperare a activelor oferă acum opțiuni suplimentare pentru o protecție sporită:

Igienizarea datelor la fața locului – Datele sunt eliminate de pe dispozitive la fața locului înainte ca echipamentul să părăsească sediul clientului.

Distrugerea la fața locului a hard-disk-urilor – Hard-disk-urile cu date sunt eliminate prin distrugere fizică și reciclate în conformitate cu regulile locale.