Securitate — May 3, 2022 at 10:32 am

Este site-ul tău vulnerabil la atacuri?

by

Peste 70% sunt. Detectați și remediați vulnerabilitățile cu Acunetix. „Numai Acunetix ne-a oferit posibilitatea de a modifica verificările de vulnerabilitate și de a scana pentru amenințarea tot mai mare a vulnerabilităților aplicațiilor web. Imbatabilă este și viteza cu care efectuează verificările”, declară M. Rodgers, membru al echipei US Air Force IT Security

dashboard-13-transparentDetectați ceea ce altor scanere le scapă

Acunetix nu este scanerul tău tipic pentru vulnerabilități web. Indiferent de prezența ta pe web, Acunetix are ceea ce este necesar pentru a gestiona securitatea tuturor activelor tale.

Detectează peste 7.000 de vulnerabilități, inclusiv SQL, XSS, configurări greșite, parole slabe, baze de date expuse și vulnerabilități out-of-band.

 • Scanați toate paginile, aplicațiile web și aplicațiile web complexe, inclusiv aplicațiile cu o mulțime de HTML5 și JavaScript.

Tehnologia avansată de înregistrare macro vă permite să scanați formulare complexe cu mai multe niveluri și chiar zone protejate prin parolă ale site-ului dvs.

Rezultate mai bune în mai puțin timp

Obțineți dovezi că vulnerabilitățile sunt reale și nu fals pozitive și puneți Acunetix să evalueze gravitatea problemei, oferindu-vă informații imediate care pot fi acționate.

Intuitiv și ușor de utilizat, Acunetix elimină timpii lungi de instalare și configurare. Vă puteți configura și începe scanarea în doar câteva clicuri.

• Acunetix verifică care vulnerabilități sunt reale, eliberând echipa dvs. de a urmări false pozitive.

• Economisește timp cu scanări rapide care găsesc imediat vulnerabilitățile cheie și nu îți blochează rețeaua și nu-ți supraîncărcă serverele.

Automatizarea la îndemâna ta

Extindeți puterea Acunetix și mai mult cu automatizarea.

Programați și prioritizați scanările complete sau scanările incrementale în funcție de încărcarea dvs. de trafic și de cerințele specifice ale afacerii.

• Gestionați problemele identificate cu funcționalitatea încorporată de gestionare a vulnerabilităților sau integrați-vă cu sistemul actual de urmărire, fie că este vorba de Jira, Github, GitLab, Azure DevOps, Bugzilla sau Mantis.

Scanați automat noile versiuni cu instrumente CI moderne, cum ar fi Jenkins, și importați date de accesare cu crawlere pre-seed de la Fiddler, Burp, Paros, Postman și multe altele.

Acunetix este alegerea clienților în Gartner 2020 Peer Insights. Mai multe detalii găsiți pe site-ul Romsym Data, distribuitor al soluțiilor Invicti.