Evenimente — May 16, 2022 at 1:14 pm

Tinerii în Arenă – Mentorat la puterea a cincea

by

Ne apropiem de finala ediției din acest an a Tinerii în Arenă, cel mai mare eveniment de business din România adresat Generației Z, ce are ca scop stimularea și cultivarea spiritului antreprenorial în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani.

TineriiInArena_RBLS_19mai2022Cinci echipe de tineri antreprenori se vor afla față în față cu cinci dintre cei mai de succes antreprenori români ce le pot deveni mentori în dezvoltarea ideilor lor de afaceri. Tinerii își vor susține ideiile de afaceri în cadrul unui eveniment din care toți vor avea de câștigat.

Gala Tineri in Arena se va desfășura în cea de-a doua zi a Summitului Romanian Business Leaders aflat anul acesta la a X-a editie. Evenimentul va avea loc pe 18-19 mai la Crowne Plaza cu participarea a peste 250 de antreprenori de top de lideri din business.

Evenimentul își propune să pună împreună eroi. La fel ca în basme, eroul are succes datorită atitudinii și calităților sale, dar și datorită ajutorului primit. Organizatorii doresc să consolideze puntea dintre tineri cu potențial și antreprenori cu experiență într-un schimb în care ambele părți sunt câștigătoare. Tinerii se conectează direct cu mentori, din experiența cărora învață și cresc, iar antreprenorii cunosc niște tineri cu potențial, deja pasionați de mediul business și se pot inspira din viziunea lor proaspătă.