Internet/Telecom — May 19, 2022 at 12:25 pm

HUAWEI WATCH GT 3 Pro a fost lansat – cel mai elegant ceas din gama Huawei wearables

by

Huawei Consumer BG lansează astăzi cel mai recent model de smartwatch ca parte din seria GT și anume: HUAWEI WATCH GT 3 Pro. Disponibil în două variante suprinzătoare, titan și ceramică, dispozitivul se remarcă prin combinația ideală dintre design și performață. Ceasul vine cu o nouă interfață, materiale premium, un ecran mare ultra-clar, baterie puternică cu o autonomie de până la 14 zile și încărcare rapidă wireless. Noul smartwach dispune, de asemenea, de o gamă largă de teme pentru fundal.

HUAWEI WATCH GT 3 ProHUAWEI WATCH GT 3 Pro introduce pentru prima dată analiza EKG pe dispozitivele portabile Huawei . Datorită tehnologiei TruSeen 5.0+ de monitorizare a datelor, ceasul facilitează măsurarea precisă a sănătății inimii, precum și monitorizarea oxigenului din sânge. În plus, pasionații de sport pot trece la următorul nivel cu noul program de antrenament profesional pentru scufundări libere, alături de alte peste 100 de programe, pentru o experiență de antrenament cu adevărat personalizată. Alergătorii, indiferent de nivelul de performanță, se pot bucura acum și de planul de alergare inteligent și poziționarea GNSS cu cinci sisteme cu bandă dublă, pentru o localizare geografică mai precisă.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro moștenește performața seriei GT
Seria HUAWEI WATCH GT este inspirată din industria auto, purtând numele vehicului de lux „Grand Tourer” sau „Gran Turismo”. Literele GT înseamnă putere, performanță înaltă și fiabilitate, toate într-un design elegant.

Primul dispozitiv din serie a fost lansat în 2018, evenimentul reprezentând un moment de referință pe piața smartwatch-urilor. Noile iterații ale seriei GT au adus funcții de monitorizare sportivă și a sănătății mult mai extinse și cu performanțe mai vizibile. Noua generație vine cu două modele inovatoare: HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition și HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition, ambele la fel de impresionante, dar fiecare cu un design specific, îndrăzneț, special concepute pentru încheietura utilizatorului.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition aduce măiestrie în fiecare milimetru
În comparație cu generațiile anterioare din serie, HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition are un design premium și mai atractiv, cu o notă modernă. Este echipat cu un ecran color AMOLED de 1,43 inch. Ecranul mai mare, cu rezoluție HD 466 x 466, oferă și mai multă claritate decât versiunile anterioare, astfel încât toate datele pot fi citite imediat.

Calitatea materialelor ceasului este evidentă și atrage toate privirile. Carcasa solidă, dar ușoară din titan este proiectată pentru a rezista în timp, fiind șlefuită pentru un finisaj tridimensional. Ecranul este realizat din sticlă de safir, un material dur, precum diamantul, și ceramică high-tech în partea din spate, fiind nevoie de peste 60 de procese pentru a trece de la pulberea de zirconiu ceramic la produsul finit. Materialele alese pot simți chiar și cele mai mici modificări ale temperaturii corpului.

Huawei caută constant modalități de a oferi o experiență de utilizare cât mai bună, astfel că noul HUAWEI WATCH GT 3 Pro este mai confortabil decât modelele anterioare, grosimea totală fiind redusă cu 0,5 mm, în comparație cu HUAWEI WATCH GT 2 Pro, pentru calitate și confort fără precedent.

Huawei X Delia (1)HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition dispune o coroană rotativă 3D tactilă, în stilul unui ceas tradițional. Aceasta îi permite utilizatorului să facă zoom in și zoom out, să treacă de la o interfață la alta sau să ajusteze setările, totul printr-o simplă rotație.

Pe lângă aspectul și confortul remarcabile pe care le oferă, ceasul facilitează și prioritizarea sănătății, oferindu-i utilizatorului o modalitate ușoară și confortabilă de a verifica EKG-ul , prin simpla apăsare a unui buton. Butonul EKG utilizează un proces de acoperire cu titan mat, cu electrozi cu semnal de înaltă claritate, care pot înregistra cu precizie date EKG, oricând și oriunde.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition explorează estetica tehnologiei
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition are un design elegant, simplitatea ceramicii completând și oferind farmec metalului. Capodopera lui Botticelli, Nașterea lui Venus, a reprezentat inspirația pentru design-ul ramei aurii și argintii cu model de scoică și al celor 24 de onduleuri rafinate, care ridică ceasul la rangul unei opere de artă. Fiecare ceas a trecut prin 13 procese de șlefuire și lustruire cu abrazivi diamantați timp de 10 zile înainte de a părăsi fabrica. Datorită măiestriei de ultimă generație, fiecare ceas uimește prin albul natural strălucitor, rafinat, exact ca cel al unei adevărate opere de artă.

Cadranul cu flori al modelului HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition își schimbă aspectul de-a lungul orelor – înflorește și se închide, creând un detaliu fascinant, ce simbolizează trecerea timpului. Ceramica de înaltă tehnologie este nu doar încântătoare, ci și foarte rezistentă la coroziune și căldură.

Versiunea din ceramică dispune de o lentilă din sticlă de safir extrem de dură, ceea ce o face foarte rezistentă la zgârieturi și spargere. Sticla de safir este folosită și pentru senzorul carcasei de ceramică din spate, pentru o mai bună pătrundere a luminii și o monitorizare precisă a ritmului cardiac. Materialele delicate cu pielea permit detectarea automată a oricărei schimbări de temperatură. Și această variantă a ceasului, la fel ca cea din titan, dispune de un buton EKG  și de o coroană rotativă 3D, perfect adaptate stilului feminin.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro este partenerul de la încheietură
HUAWEI WATCH GT 3 Pro moștenește durata de viață ultra-lungă a bateriei din seria GT, HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition oferind în mod obișnuit 14 zile de autonomie a bateriei (sau 8 zile în scenarii de utilizare intensă), în timp ce HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition oferă o autonomie de 7 zile (sau 4 zile cu utilizare intensă). Atât încărcarea wireless, cât și viteza de încărcare cu 30% mai mare în comparație cu WATCH GT 2 Pro oferă rapiditate și ușurință la încărcare atunci când utilizatorii sunt în mișcare.

Modurile de antrenament variază de la golf la schi și la antrenament liber, astfel că HUAWEI WATCH GT 3 Pro ține mereu pasul, indiferent de preferințele utilizatorilor. Datorită spațiului de stocare generos și redării muzicii prin Bluetooth, aceștia pot asculta playlist-ul de antrenament oricând și oriunde.

Cu noul smartwatch se pot purta la încheietura mâinii o mulțime de aplicații pentru antrenament, jocuri și aplicații de divertisment. HUAWEI WATCH GT 3 Pro acceptă apeluri Bluetooth, un asistent vocal inteligent  și multe altele, oferind acces la o mulțime de aplicații – de la cele care îi ajută pe utilizatori să-și gestioneze ziua, la cele distractive și de socializare, care le permit să țină legătura cu prietenii și să se distreze. Toate acestea sunt asigurate de o baterie puternică, cu o durată lungă de viață și încărcare wireless cu 30% mai rapidă decât la modelul anterior.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro simplifică procesul de monitorizare a sănătății
Una dintre funcțiile principale ale unui smartwatch este monitorizarea sănătății, iar HUAWEI WATCH GT 3 Pro vine cu noutăți în această privință, luând în considerare precizia mai mare ca oricând, iar funcția electrocardiogramă (EKG) este una dintre ele. HUAWEI WATCH GT 3 Pro vine cu o serie întreagă de alte funcții privind sănătatea, pentru monitorizarea stării generale de bine. Odată cu actualizarea HUAWEI TruSeenTM 5.0+, dispozitivul este capabil să monitorizeze non-stop ritmul cardiac al utilizatorului cu o acuratețe sporită. Datorită HUAWEI TruSleep™ 2.0, seria Watch GT 3 poate monitoriza etapele somnului, ritmul cardiac în timp real, respirația în somn, și poate evalua calitatea somnului fără a perturba somnul utilizatorului.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro dispune și de o funcție de gestionare a ciclului menstrual, care ține evidența ciclului și le amintește utilizatoarelor în prealabil, pentru a nu fi niciodată luate pe nepregătite . Dispozitivul pune la dispoziție și asistentul de sănătate Healthy Living Shamrock. Prin personalizarea setărilor, utilizatorii pot primi memento-uri regulate cu privire la problemele de sănătate, aportul zilnic de apă, medicamente, motivarea zilnică, ora de somn sau volumul de exerciții fizice. Prin funcția Healthy Living Shamrock, HUAWEI WATCH GT 3 Pro trimite și memento-uri pentru a se asigura că utilizatorii adoptă obiceiuri bune și sănătoase, în ciuda stilului de viață aglomerat.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro redefinește antrenamentul de performanță

HUAWEI WATCH GT 3 Pro moștenește ADN-ul sportiv al seriei GT, cu capabilități hardware și software îmbunătățite și programe pentru sport mai ample. Ceasul integrează GNSS cu cinci sisteme cu bandă dublă și dispune de cinci sisteme de satelit majore, având excelente performanțe anti-interferențe și reducând la minimum probabilitatea oricărei erori. Sportul este o activitate socială, iar HUAWEI WATCH GT 3 Pro le permite utilizatorilor să-și partajeze antrenamentele cu prietenii și să-i invite să li se alăture. Oriunde ar avea loc antrenamentul, ceasul poate ține pasul datorită navigării offline și Route Back Navigation.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro este rezistent la scufundări
Una dintre cele mai interesante funcții noi ale seriei HUAWEI WATCH GT 3 Pro este rezistența la apă. După 200 de runde de testare a presiunii apei, ceasul atinge o performanță revoluționară de rezistență, reușind să suporte scufundări în apnee de până la 30 de metri adâncime .

Noul program de scufundări libere oferă informații în timp real și poate fi extrem de util pentru orice începător în materie de scufundări. Funcția de antrenament pentru apnee cu tabele personalizabile este precum un asistent personal de antrenament, destinat îmbunătățirii capacității de ținere a respirației.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro este compatibil cu orice smartphone
HUAWEI Watch GT 3 Pro poate funcționa și independent, dar în majoritatea cazurilor va fi asociat cu un smartphone. Smartwatch-urile pot fi sincronizate cu ușurință cu orice smartphone, indiferent dacă dispozitivul rulează pe Android sau iOS.

Beneficii extra de la Huawei
Cu ocazia lansării celui mai nou model de ceas,  Huawei a pregătit o campanie surprinzătoare cu premii zilnice din gama wearable și audio, dar și bundle-uri special create pentru cei care achiziționează noul produs.
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition, varianta pentru femei, va fi disponibil pentru precomandă începând cu data de 18 mai, la prețul recomandat de 2199 lei pentru modelul Silver, brățara de piele și la prețul de 2699 lei pentru modelul Shallow Gold, brățara din ceramică).
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition, varianta pentru bărbați, va fi disponibil la prețul recomandat de 1899 lei pentru modelul Classic Edition, brățara de piele / Active Editon, brățara de silicon și la prețul recomandat de 2399 lei pentru modelul Elite Edition, brățara din titan.

WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition va fi disponibil și sub formă de bundle alături de căștile FreeBuds Lipstick, iar Titanium Edition face echipă cu FreeBuds 4. Pachetele de tip bundle sunt disponibile în perioada 18-31 mai.

În plus, toți cei care se abonează la newsletter primesc automat un voucher în valoare de 300 lei. Voucherele sunt trimise automat pe adresa de email folosită la abonare.
Achiziția unui nou produs înscrie automat utilizatorii în tragerea la sorți care le poate aduce unul din cele 14 smartphone-uri nova 9. Huawei oferă și un extra discount de 50% pentru Serviciul de Garanție Extinsă. Pentru pasionații de tehnologie care vor să se asorteze constant cu ținuta lor, Huawei a pregătit și un extra discount de 50% pentru achiziția de fundal pentru ceas.