Hardware — May 20, 2022 at 3:27 pm

HP a lansat noile modele ZBook și alte produse ale gamei, pentru ca profesioniștii să poată crea fără niciun fel de limitări

by

HP Inc. a lansat noile modele ZBook – HP ZBook Studio G9 și HP ZBook Fury G9, două noi monitoare din aceeași gamă, un nou dock station Thunderbolt G4 și instrumente care îi ajută pe profesioniștii care lucrează cu date să-și crească productivitatea. Concepute pentru creatorii de conținut profesioniști, cele mai recente soluții anunțate de HP oferă mai multă putere și performanță, o colaborare fără întreruperi și posibilitatea de a crea fără nicio limitare.

Profesioniștii au nevoie să creeze rapid și neîntrerupt, indiferent unde se află. 25% dintre creatorii de conținut care nu-și desfășoară activitatea într-un birou fix spun că fac eforturi să rămână productivi, iar 50% dintre ei spun că lucrează acasă sau în model hibrid  și este esențial să poată lucra bine de oriunde.

„Profesioniștii din domeniul creativ își doresc experiențe hardware și software personalizate care să le ofere libertatea de a-și urma pasiunile și de a crea fără ca tehnologia sau locul în care se află să le pună piedici”, spune Jim Nottingham, General Manager și Global Head Advanced Compute and Solutions, HP Inc. „Noile produse îmbină tehnologia de ultimă generație cu versatilitatea unui ecosistem, pentru a transforma fiecare idee creativă în realitate.”

Se schimbă modul în care lumea creează
43% dintre profesioniștii din domeniul arhitecturii, ingineriei, construcțiilor și operațiunilor își doresc un procesor mai rapid, iar 30% dintre aceștia, o placă grafică mai rapidă . Cu alte cuvinte, creatorii de conținut își doresc un dispozitiv care să nu le întrerupă și să nu le îngreuneze fluxurile de lucru.

ZBook Fury_FrontOpenNoile modele ZBook Fury G9 și ZBook Studio G9 oferă performanță pentru cei care se confuntă cu fluxuri de lucru combinate și dificile. Alimentat de un procesor Intel® 55-watt, placă grafică de până la NVIDIA RTX™ A5500 de nivel profesional sau AMD Radeon™ Pro, ZBook Fury este atât de puternic încât îi va face pe utilizatori să uite că este un laptop. De la editare video 8K, la vizualizare 3D și învățare automată, noul ZBook Fury oferă performanța necesară pentru cele mai solicitante sarcini.

ZBook Studio G9 este proiectat pentru a oferi rapiditate, cu procesor până la Intel Core i9 vPro , NVIDIA RTX A5500 sau GeForce RTX™ 3080 Ti. Modelele echipate cu NVIDIA RTX și GeForce RTX sunt validate de programul NVIDIA Studio. Oferă optimizări de performanță pentru cele mai populare aplicații de creație, dar și acces la software-ul exclusiv NVIDIA Studio: Omniverse, Broadcast și Canvas.

HP Z24m G3 si Z24q G3Pentru fluxurile de lucru complexe, cum ar fi editarea video, proiectele CAD sau analizarea unor seturi mari de date, o configurație cu două monitoare poate crește productivitatea cu până la 31% . Noile monitoare – HP Z24m și HP Z24q 23,8″ quad HD – oferă o rată de refresh de 90 Hz  și VESA DisplayHDR 400 pentru imagini mai dinamice și o acuratețe a culorilor pe ambele ecrane.

Z24q G3 QHD_GhostedSwivelHP Z24m are configurație de conferință integrată, care include o cameră web ajustabilă de 5MP, două microfoane cu funcție de anulare a zgomotului, precum și două difuzoare. Dotat cu HP Presence, oferă funcția de blocare automată și senzorul de proximitate Awake . Atât HP Z24m, cât și HP Z24q au ecrane borderless pe toate cele patru laturi, putând fi combinate pentru a permite vizualizarea imaginilor extinse fără întreruperi.

HP-Thunderbolt-DockHP Thunderbolt G4 Dock ajută la conectarea perfectă a întregului ecosistem, sporind securitatea, productivitatea și conectivitatea. 66% dintre angajați spun că preferă să folosească un dock station acasă . HP Thunderbolt G4 Dock oferă o putere de până la 280W, capacitatea de a încărca complet orice laptop sau stație grafică mobilă cu ajutorul tehnologiei ultrarapide Thunderbolt™ 4  și o viteză ethernet dublă față de generațiile anterioare, pentru descărcări rapide. În plus, fiind cel mai sigur dock station din lume , specialiștii IT și utilizatorii sunt în siguranță din momentul în care se conectează cu HP SureStart .

Odată cu introducerea HP Data Science Stack Manager  – prima interfață grafică de utilizator dezvoltată pentru personalizarea software-ului de analiză a datelor, disponibilă atât pe Ubuntu, cât și pe Microsoft WSL2   – utilizatorilor le este mai ușor să personalizeze și să gestioneze platformele de date specifice fiecărui proiect, accelerând și mai mult fluxurile de lucru.

Teradici și HP au lansat prima versiune beta a HP Anyware, software-ul IT pentru întreprinderi care asigură acces securizat la spațiile de lucru digitale. HP Anyware integrează funcțiile Teradici CAS și ZCentral Remote Boost într-o singură soluție care oferă companiilor flexibilitatea de a exploata puterea infrastructurii cloud, a centrului de date, a sistemului de operare sau a stațiilor grafice pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare pe dispozitivele utilizatorilor finali (PC, Mac, laptop, tabletă) .

Disponibilitate:
HP ZBook Studio va fi disponibil începând cu luna iunie.
HP ZBook Fury va fi disponibil începând cu luna iunie.
Monitorul HP Z24m G3 QHD va fi disponibil începând cu luna iulie.
Monitorul HP Z24q G3 QHD Display va fi disponibil începând cu luna iunie.
HP Thunderbolt G4 Dock 120W și 280W va fi disponibil începând cu luna iunie.
Prima versiune beta a HP Anyware (22.07) este disponibilă prin intermediul abonamentului unic de 1 an, cu disponibilitate generală începând din vara acestui an .
HP Data Science Stack Manager va putea fi descărcat de pe site-ul HP începând cu luna mai.