Internet/Telecom — May 22, 2022 at 7:47 am

Flagship-ul HONOR Magic4 Pro, disponibil acum și pe plan local

by

HONOR continuă prezentarea portofoliului local prin anunțarea flagship-ului HONOR Magic4 Pro în România, cel mai așteptat smartphone premium din seria emblematică HONOR Magic4, o adevărată demonstrație a tehnologiei de ultimă oră și a inovației ce stau la baza brandului HONOR. Echipat cu cel mai recent procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 5G, modelul Magic4 Pro oferă performanțe de neegalat. Designul camerei, „The Eye of the Muse” este întruchiparea simetriei devenind inconic  pentru HONOR.

HONOR Magic4 Pro_1„Seria HONOR Magic4 reprezintă un rezultat foarte reușit al echipei noaste de dezvoltare precum și angajamentul companiei de a oferi întotdeauna produse aproape de excelență”, spune George Zhao, CEO HONOR Device Co, Ltd. „Produsele performante din seria HONOR Magic sunt o adevărată întruchipare a celor mai bune tehnologii inovatoare și reprezintă o motivație de a depăși întotdeauna standardele din industrie. Calitățile foto extraordinare, designul elegant, performanța și securitatea de ultimă generație, transformă seria HONOR Magic4 într-unul dintre cele mai atractive smartphone-uri din industrie”.

Seria HONOR Magic4 – Performanță superioară cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 1
Echipată  cu cel mai nou procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 5G, seria HONOR Magic4 oferă utilizatorilor performanță de neegalat. Produsele dispun de 8 GB RAM și 256 GB stocare, asigurând utilizatorilor o funcționare cursivă și stabilă, indiferent de scenariul de utilizare.
HONOR Magic4, partenerul ideal pentru gaming pe smartphone

Pentru optimizarea performanței jocurilor, HONOR Magic4 Pro dispune de prima tehnologie AI Super Rendering în jocurile mobile prin GPU Turbo X, care oferă un framerate foarte mare și conectivitate la rețea, care permit performanțe de ultimă oră pentru gamerii care vor să se joace cele mai noi jocuri pe smartphone. Conform testelor realizate, HONOR Magic4 Pro rulează ireproșabil toate jocurile populare, la 60 și 90 fps.

Ecranul HONOR Magic4 Pro poate afișa până la 1,07 miliarde de culori și este compatibil cu DCI-P3, având culori mai clare, realiste, transformând experiența de joc într-una mai imersivă, similară experienței cinematografice.

HONOR Magic4 Pro prezintă designul emblematic „Eye of Muse”
HONOR Magic4 Pro prezintă designul emblematic „Eye of Muse”, cu un afișaj LTPO cu patru curbe de 6,81 inchi și rame ultra subțiri pentru o experiență de vizionare cu adevărat captivantă și un design confortabil.

HONOR Magic4 Pro_3HONOR Magic4 Pro – cameră triplă cu fotografie computațională Ultra-Fusion
HONOR Magic4 Pro depășește standardele din industrie având un ansamblu puternic de camere triple, care include o cameră de 50 MP, senzor de culoare de 1/1,56 inchi, o cameră ultra-wide de 50 MP 122o și o cameră telefoto periscopică de 64 MP, toate dispunând de cel mai performant mod de fotografie computațională, Ultra-Fusion, care permite dispozitivului să realizeze imagini de înaltă definiție cu o claritate uluitoare, chiar și la fotografiile la distanță.

Videografie cinematografică cu Log Movie Master și IMAX Enhanced
HONOR Magic4 Pro incorporează modurile HONOR Magic-Log Movie Master și AI Film Effects oferind filmări la nivel cinematografic. Dispozitivul realizează prima înregistrare video Log 4K pe 10 biți din industrie cu 60 cadre pe secundă, stabiling un nou record în industrie.

Folosit pentru realizarea înregistrărilor video profesionale, formatul Log permite utilizatorilor să îmbunătățească aspectul videoclipurilor lor cu tonuri de culoare cinematografice și claritate HDR. Formatul său Magic-Log, permite utilizatorilor să își editeze videoclipurile în nuanțe superioare de culoare potrivite pentru filme.

Încărcare puternică de 100W

Cu o încărcare ultra-charge HONOR cu fir de 100W, HONOR Magic4 Pro oferă o încărcare de 100% în doar 30 de minute. HONOR Magic4 Pro este, de asemenea, primul smartphone compatibil cu tehnologia Wireless HONOR SuperCharge de 100W, care încarcă dispozitivul de la 0 la 50% în doar 15 minute.

Experiență de utilizare personalizată cu sistemul de operare Magic UI 6.0

Prin recunoașterea contextului, predictivitatea profilului și o bază de date foarte performantă, sistemul de operare Magic UI 6.0 ( bazat pe Android 12) permite smartphone-ului HONOR Magic4 Pro să acționeze ca un asistent personal, învățând în mod inteligent obiceiurile utilizatorilor pentru a oferi sugestii și actualizări personalizate pentru aplicații, punând la dispoziție o experiență personalizată.

HONOR Magic4 Pro este echipat, de asemenea, cu senzorul 3D Sonic Gen 2 Qualcomm, care oferă cea mai performantă, și fiabilă soluție de securitate pentru amprentă digitală din lume.

Cu o zonă de citire a amprentei cu 77% mai mare, 1,7 ori mai multe capturi de date biometrice și o viteză cu 40% mai mare față de generația anterioară, HONOR Magic4 Pro permite autentificarea cu o singură atingere folosind unde sonore în loc de lumină pentru a recunoaște și proteja utilizatorii.

Pe lângă culorile alb și negru, seria HONOR Magic4 este disponibilă într-o culoare uimitoare Cyan și o culoare elegantă aurie. Aceste culori sunt rezultatul experienței HONOR în dezvoltarea produselor cu un design premium și culori deosebite.