NEWS — May 23, 2022 at 1:26 pm

Nooka Space câștigă competiția regională Startup World Cup 2022

by

Nooka Space, startup-ul care a dezvoltat prima rețea de birouri de proximitate din lume, s-a clasat pe primul loc în cadrul evenimentului regional Startup World Cup 2022, ce a avut loc la Cluj Napoca între 18 și 20 mai.

Nooka Space Cube_3Startup World Cup este o competiție globală care reunește startup-uri, investitori și antreprenori de top din întreaga lume. Aflată la prima sa ediție în România, competiția Startup World Cup s-a desfășurat în cadrul evenimentului Innowave Summit 2022, unde 10 startup-uri selectate au concurat pentru obținerea primului loc.

Inovația adusă pe segmentul de flex working, prin conceperea și dezvoltarea  primei rețele de birouri de proximitate hi-tech din lume, a convins juriul să acorde votul de încredere și primul loc startup-ului Nooka Space, care în mai puțin de 1 an și jumătate de la înființare a reușit să pătrundă în mai multe țări europene.

Câștigarea competiției regionale Startup World Cup califică Nooka Space în marea finală din San Francisco, ce va avea loc în data de 30 septembrie 2022, și îi oferă șansa de a câștiga marele premiu în valoare de 1 milion USD. În finala Startup World Cup din  San Francisco, vor concura toate startup-urile câștigătoare din cadrul competițiilor regionale din Europa, America de Nord, Asia, America de Sud, Africa și Australia.

Sergiu Babasan_Country Manager Nooka SpaceSergiu Băbășan, Country Manager Nooka Space: „Câștigarea competiției Startup World Cup reafirmă potențialul de creștere pe care îl avem pe segmentul de flex working la nivel global și ne plasează alături de cele mai bune startup-uri din lume. Planurile noastre de dezvoltare sunt foarte ambițioase. Intrăm pe piețe noi, lansăm produse noi, iar până la finalul acestui an ne propunem să atragem o investiție majoră. Suntem mândri de acest premiu și sperăm ca modelul nostru de business să cucerească cât mai multe piețe internaționale”.

De curând, startup-ul Nooka Space a fost acceptat și în cadrul programului Vienna Start-up Package, o competiție organizată de Vienna Business Agency cu scopul de a ajuta startup-urile globale să pătrundă pe piața din Austria, dar și în alte țări europene, în special în cele din regiunea DACH.

Lansat la finalul anului 2020, startup-ul Nooka Space are misiunea de a dezvolta o rețea globală de birouri de proximitate și de a crește o comunitate de utilizatori, contribuind astfel la dezvoltarea inteligentă a orașelor. Nooka Space redefinește stilul de lucru hibrid, printr-un model de business inovator, care invită oamenii să se bucure de spații individuale de lucru și de mai multă flexibilitate, productivitate și mobilitate urbană.

Birourile de proximitate Nooka Space integrează într-un mod inovator funcționalitățile și resursele logistice necesare unui birou cu tehnologii de ultimă generație.

Nooka Space Mobile AppPrin intermediul aplicației mobile Nooka Space, orice birou Nooka poate fi controlat inteligent de către utilizatori, de la rezervarea intervalului dorit, până la personalizarea condițiilor ambientale de lucru.

Birourile Nooka se regăsesc în România, Irlanda, Elveția, Italia și Franța, urmând ca anul acesta să fie disponibile și în alte țări precum Olanda, Spania, Portugalia, Austria și Belgia.