Guvernare/Licitatii — May 24, 2022 at 1:19 pm

INFORM preia producția de buletine de vot pentru Kenya

by

INFORM, membru al Grupului AUSTRIACARD HOLDINGS, a semnat un contract privind furnizarea  buletinelor de vot pentru alegerile din Kenya. Este un contract-cadru pe trei ani, cu un buget de 28 de milioane de euro și un număr estimat de buletine de vot de peste 120 de milioane.

informParticiparea la această licitație publică este aliniată cu strategia Grupului de a-și extinde activitățile pe noi piețe, utilizând know-how-ul și infrastructura de producție în domeniul imprimării securizate.

Proiectul presupune producerea buletinelor de vot electorale cu cele mai înalte standarde de securitate,  ambalarea speciala si transportul aerian, pana la livrarea în siguranță în fiecare circumscripție. Pe parcursul intregului proces Inform asigura trasabilitatea acestor buletine.

Proiectul este clasificat în categoria formularelor securizate, în care INFORM are o specializare ridicată și o experiență dovedită pe termen lung. Acest lucru a dus, în urma unei evaluări tehnice aprofundate, la acordarea acestui proiect, în timp ce a concurat cu companii de nivel internațional și cu know-how relevant.

INFORM are o experienta dovedita dea lungul timpului in categoria producerii si procesarii documentelor cu grad sporit de securitate, fapt ce a condus, in urma unei evaluari tehnice aprofundate la acordarea acestui proiect. La licitatie au participat companii internationale cu know-how relevant in acest domeniu.