Internet/Telecom — May 31, 2022 at 10:17 am

Huawei redefinește design-ul cu o serie de fețe de ceas pentru noul HUAWEI WATCH GT 3 Pro

by

Huawei Consumer Business Group a lansat de curând cel mai nou model din gama wearable și anume HUAWEI WATCH GT 3 Pro, care îmbină perfect tehnologia și eleganța. Cu inspirația de la unele dintre cele mai importante branduri de ceasuri, create de designeri cunoscuți din lume, Huawei țintește echilibrul perfect dintre funcționalitatea modernă și performanța esteticii clasice.

WATCH GT 3 Pro (1)HUAWEI WATCH GT 3 Pro, cel mai recent model din inovatoarea serie GT, împreună cu fețele de ceas disponibile pentru acesta sunt menite să reflecte stilul, personalitatea și gusturile unice ale utilizatorilor Huawei. Utilizatorii se vor bucura și de capabilitățile hardware și software complet actualizate ale noului smartwatch.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro iese în evidență în materie de stil, venind cu un nou design, realizat prin folosirea unor materiale sofisticate, o colecție specială de fețe de ceas de ceas și diferite culori și tipuri de curele pentru acesta. În plus, HUAWEI WATCH GT 3 Pro este disponibil în două variante de design premium – Ceramic Edition și Titanium Edition.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro impresionează prin fler artistic și aspect de lux la încheietură
Cererea pe segmentul de smartwatch-uri este într-o continuă creștere. Numai în Europa, descărcările fețelor de ceas din HUAWEI Themes au crescut cu 52% față de anul precedent, reflectând astfel tendința de actualizare regulată a fețelor de ceas pentru smartwatch-uri, ca modalitate de a personaliza dispozitivele cu un design unic.

Noua serie „Sense” din HUAWEI Themes este o colecție de fețe de ceas premium cu design rafinat, lansată pentru a se potrivi cu noul HUAWEI WATCH GT 3 Pro.

Profitând de convergența dintre „tehnologie, artă și atemporalitate”, seria reinventează design-ul fețelor de ceas digitale, integrând detaliile moderne și aspectul clasic al ceasurilor tradiționale. Utilizatorii pot alege dintr-o serie de stiluri premium, de la tradițional la clasic.

WATCH GT 3 Pro (2).pngHUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition combină perfect futurismul și inovația. Fețe de ceas din seria „Vanguard Knight” îmbină creativ texturile mecanice și cifrele romane care indică orele. Totodată, fețele de ceas elegante din seria „Mechanical Mystery” aduc un omagiu complexității tehnice a dispozitivului, pentru cei care își doresc un design sofisticat și de bun gust.

WATCH GT 3 Pro (4).pngHUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition este mai feminin și integrează elemente clasice de design, universale, transpunând un alt tip de estetică și un nou limbaj al design-ului. Fețe de ceas din seria „Eternity” includ elemente celeste, cu cifre romane rafinate care indică ora, culorile de bază fiind alb argintiu și albastru safir.

WATCH GT 3 Pro (5).pngFețe de ceas „Moon Phase Phantom” aduc misterul și măreția fazelor schimbătoare ale lunii prezente pe cerul nopții, oferindu-le utilizatorilor un dispozitiv luxos și sofisticat la încheietură.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro reprezintă inspirația pentru creatorii și designerii de mâine
Huawei se angajează să investească în tinerele talente și în creativitate, astfel că brandul a realizat o colaborare cu Institutul European de Design (IED) pentru a dezvolta o colecție de fețe de ceas noi special create pentru HUAWEI WATCH GT 3 Pro.

În cadrul proiectului „HUAWEI Art in Your Pocket”, 15 studenți IED din 10 discipline creative au lucrat împreună pentru realizarea unei colecții unice cu 30 de fețe de ceas, construite în jurul tendințelor în modă din sezonul primăvară/vară 2022. Bazată pe diferite interpretări ale aceleiași teme, colecția artistică a fost dezvoltată folosind diverse tehnici, de la 3D la ilustrație și grafică.

Lucrate sub îndrumarea designer-ului Benedetta Spreafico, modelele studenților prezintă legătura dintre design și tehnologie și sunt concepute pentru a reprezenta utilizatorii Huawei, în acord cu misiunea de a crea fețe de ceas care să îi ajute pe oameni să se exprime. Inițiativele de acest gen amintesc cât de strâns este legată creativitatea de inovația în tehnologie.

WATCH GT 3 Pro (6).png.jpgHuawei sprijină numeroși designeri locali de fețe de ceas pentru smartwatch din Europa, colaborând cu aceștia pentru a crea produse unice pentru HUAWEI WATCH GT 3 Pro.
Huawei s-a străduit întotdeauna să exploreze estetica și arta în tehnologie. Credem că adoptând o abordare inovatoare a design-ului de produs și funcționalității software, utilizatorii noștri pot experimenta o măiestrie rafinată, indiferent de modelul de ceas pe care aleg să îl poarte.

Beneficii extinse de la Huawei
Fețele de ceas din seria „Sense” pot fi descărcate exclusiv la prețul de 1,99 EUR (cu excepția versiunilor limitate) în perioada 18 mai – 18 iunie, de pe HUAWEI Themes și HUAWEI Health. Prețul va reveni ulterior la 3,99 EUR și 9,99 EUR (versiunea limitată).