Internet/Telecom — May 31, 2022 at 10:00 pm

Jocul Mythic Legends este disponibil acum și pe AppGallery

by

Huawei Consumer Business Group anunță lansarea Mythic Legends, noul RPG de strategie de la Outfit7, în AppGallery și HUAWEI GameCenter. Noul titlu plin de acțiune oferă pasionaților bătălii multiplayer pline de adrenalină, eroi cu o putere incredibilă, progres în joc și recompense constante. Lider global în domeniul jocurilor pentru dispozitive mobile, Outfit7 lansează jocul mult așteptat la nivel mondial, făcându-l disponibil pentru utilizatorii Huawei și consolidând încă o dată AppGallery ca platformă de aplicații de top la nivel global.

Mythic Legends x AppGalleryJocul provoacă utilizatorii să construiască o armată cu războinici de elită și să concureze pentru victoria finală în arenă. Însă războinicii trebuie aleși cu înțelepciune, prin crearea unor echipe care să combine atât abilitățile magice, cât și cele marțiale ale luptătorilor, pentru a câștiga pe câmpul de luptă. Cu fiecare triumf, jucătorii pot face raiduri prin diferitele ligi, pentru a învinge noi adversari și pentru deblocarea de Campioni și Legende de Origini și Clase diferite.

Fiind considerat una dintre cele mai interesante lansări ale anului, Mythic Legends a fost dezvoltat pentru a avea un grad înalt de calitate. Depășind standardele industriei și reunind cele mai bune elemente ale RPG-urilor, jocurilor de strategie și RTS-urilor, a fost creată o inovație în industrie.

 „Este un moment important pentru jucătorii care au așteptat cu nerăbdare lansarea Mythic Legends. Aceștia pot descărca jocul de pe AppGallery și pot încerca să își creeze cea mai puternică armată pe care a văzut-o vreodată imperiul, să dezlănțuie puterea bestiilor, a cavalerilor și a vrăjitorilor asupra adversarilor lor. Suntem încântați să ne implicăm în lansarea la nivel mondial”, a declarat Jaime Gonzalo, VP Huawei Mobile Service Europe.

Sesiunile de joc sunt mai scurte și mai flexibile, cu mecanisme inovatoare care le oferă utilizatorilor Huawei pasionați de jocuri șansa de a lupta cu adversari reali și de a intra sau reveni în acțiune în orice moment doresc, fără a-și pierde evoluția. În plus, sistemul de progresie accesibil al jocului face ca utilizatorii să poată intra imediat în joc și să se dezvolte strategic pe măsură ce acesta avansează.

„Mythic Legends nu seamănă cu nimic din ceea ce am creat până acum – sau din ceea ce a existat pe o platformă mobilă. Jocurile de strategie pot părea uneori descurajatoare, mai ales dacă nu ești familiarizat cu această categorie. Mythic Legends însă te încurajează să înveți, oferindu-ți o experiență de joc foarte distractivă, plină de recompense și provocări. Poți să ai un minut de acțiune sau să te relaxeri și să joci ore întregi, optimizând strategiile luptătorilor tăi, dominând câmpul de bătălie și urcând în top”, a declarat Xinyu Qian, CEO Outfit7.

Investiția Huawei în dezvoltarea ecosistemului Huawei Mobile Services (HMS) a dus la creșterea cu peste 55,8% a numărului de aplicații integrate cu HMS de la an la an, existând 187.000 de aplicații disponibile în acest moment. În prezent, peste 5,4 milioane de dezvoltatori sunt înregistrați pe platforma HMS. AppGallery funcționează în 170 de țări din întreaga lume, cu 580 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel mondial.

Mythic Legends poate fi descărcat chiar de aici: https://appgallery.huawei.com/#/app/C105955613