Aplicatii — June 2, 2022 at 10:52 am

Meta lansează AMBER Alerts pe Instagram pentru a contribui la găsirea copiilor pierduți

by

În 2015, Meta a lansat AMBER Alerts pe Facebook. De atunci, alertele au contribuit la soluționarea a sute de cazuri de copii aflați în pericol, atât în Statele Unite ale Americii, dar și în întreaga lume.

Amber Alert IGAcum, Meta aduce în premieră AMBER Alerts și pe Instagram. Această funcție a fost dezvoltată în parteneriat cu o serie de organizații precum Centrul Național pentru Copii Dispăruți și Exploatați (NCMEC) din Statele Unite, Centrul Internațional pentru Copii Dispăruți și Exploatați, Agenția Națională de Combatere a Criminalității Organizate din Marea Britanie, Biroul Avocatului Poporului din Mexic sau Poliția Federală din Australia.

Alerta va conține detalii importante despre copil, începând cu fotografia, descrierea și locul răpirii, dar și orice alte informații utile care vor fi disponibile la acel moment. De asemenea, utilizatorii vor putea distribui alerta către prieteni, pentru ca aceasta să ajungă la cât mai multe persoane.

AMBER Alerts s-a lansat ieri, 1 iunie, în varianta pentru Instagram și va fi disponibilă în decursul săptămânilor viitoare în 25 de țări, inclusiv în România.

Puteți afla mai multe despre lansarea AMBER Alerts pe Instagram accesând acest link.