Networking — June 2, 2022 at 1:23 pm

Soluție complementară de control acces – cititor RFID securizat Axis Communications

by

Axis Communications anunță lansarea cititorului AXIS A4120-E, un model cu tastatură și funcții avansate de securitate, pentru o protecție sporită. Conceput pentru a se potrivi perfect controlerelor Axis, este o completare eficientă și accesibilă a oricărui sistem de control al accesului Axis Communications.

AXIS A4120-EEste ușor de instalat, are o tastatură tactilă intuitivă care poate fi folosită de un număr nelimitat de ori și dispune de certificări IP66, NEMA 4X și IK07. AXIS A4120-E este astfel ideal pentru utilizare în medii dure, atât în interior, cât și în exterior. În plus, detectează tentativele de evitare a sistemului și include funcții de securitate cibernetică pentru a ajuta la prevenirea accesului neautorizat.

Caracteristici cheie:
– Proiectat pentru a se potrivi perfect cu controlerele și credețialele Axis;
– Suport pentru majoritatea cardurilor RFID cu 13,56 MHz;
– Certificări: IP66, IK07 pentru utilizare în medii dure;
– Element de securitate certificat EAL6+ pentru o protecție suplimentară;
– Tastatura tactilă intuitive.

Conceput pentru a îndeplini cerințele specifice de sistem, acest cititor inteligent acceptă majoritatea tipurilor de standarde de card RFID cu tehnologii de acreditări de 13,56 MHz. În plus, acceptă Open Supervised Device Protocol (OSDP) și Secure Channel Protocol (SCP), permițând comunicații și conexiuni sigure.