Foto-Video-Audio — June 3, 2022 at 12:01 pm

TCL lansează noua serie P63 – televizoare 4K HDR, cu Google TV, pentru o experiență de vizionare de excepție

by

TCL Electronics, unul dintre principalii jucători din industria TV la nivel mondial, anunță extinderea seriei P 2022, odată cu lansarea a două noi modele de televizoare: P635 și P638. Cu Google TV încorporate și dotate cu cele mai inovatoare tehnologii, seria TCL P63 a fost concepută pentru a crea o imersiune completă și a oferi o experiență de divertisment impecabilă.

Noul televizor TCL P635
Disponibil în mai multe modele, cu diagonala de 75, 65, 58, 55, 50 și 43 inchi, noul televizor TCL va oferi momente de divertisment nelimitate, datorate atât aplicației Google TV, cât și calității impresionante a imaginii și a designului remarcabil.
TCL lansează noua serie P63 – televizoare 4K HDR, cu Google TV, pentru o experiență de vizionare de excepție (P635)
O calitate captivantă a imaginii 4K HDR
Noua serie TCL P63 îmbină perfect rezoluția impresionantă 4K HDR și capacitatea de a îmbunătăți contrastul și culorile, și redarea detaliilor. Datorită 4K HDR, acest televizor va reproduce cu o acuratețe remarcabilă nuanțele deschise și închise, cu o precizie excepțională a culorilor și imagini detaliate, care îi vor uimi chiar și pe cei mai pretențioși privitori.

Mai mult decât atât, tehnologia de îmbunătățire dinamică a culorilor (Dynamic Color Enhancement), dezvoltată exclusiv de TCL, va optimiza în mod automat intensitatea culorilor, prin intermediul unui algoritm brevetat care depășește limitele paletei de culori tradiționale.

Ecranul 4K impresionant este, de asemenea, îmbunătățit, prin includerea HDR 10, cel mai recent interval dinamic, care permite optimizarea calității imaginii, cadru cu cadru, pentru a asigura un conținut nuanțat și detaliat.

O experiență de joc optimizată cu Game Master

Fiind echipat cu HDMI 2.1 și ALLM, noul televizor va oferi posibilitatea utilizatorilor să se bucure de cea mai mică latență a jocurilor, precum și cele mai potrivite setări de imagine, totul în mod automat. Astfel, HDMI 2.1 asigură compatibilitatea televizorului TCL cu cele mai recente generații de console de jocuri și admite utilizarea unor funcții precum ALLM (Modul de latență redusă / Auto Low Latency Mode), care permite consolei de jocuri video sau plăcii grafice pentru computer să treacă automat televizorul în modul joc, ceea ce va asigura un decalaj de intrare (input lag) sub 15ms .

Un sunet demn de cinema în confortul casei cu Dolby Audio™

Seria TCL P63 aduce un sunet complet și bogat, care creează o experiență audio surround de excepție, cinematografică. Tehnologia Dolby Audio™ oferă un sunet mai clar și mai nuanțat, dens și bogat în detalii, ceea ce va transforma vizionarea filmelor într-un moment de divertisment captivant și realist.

Divertisment nelimitat cu Google TV

Seria TCL P63 este dotată cu cel mai avansat sistem Smart TV, Google TV, cu Asistent Google încorporat. Acesta reunește filme, seriale, emisiuni TV și multe altele, oferind peste  700.000 de opțiuni de divertisment și moduri inedite de a petrece timpul, toate fiind ușor accesibile. Cu ajutorul Asistentului Google, experiența utilizatorului este îmbunătățită și ușor de accesat, acesta putând să pună întrebări, să-i spună să facă lucruri și să controleze dispozitivele din casă.

Un design premium și elegant, fără rame, pentru o imagine mai mare

Nu în ultimul rând, noua serie P63 are un design premium unic și fără margini, ceea ce permite o dimensiune mai mare a ecranului, cu o imagine bogată și detaliată. Conceptul de design ultra-subțire folosește metal real, făcându-l nu numai o piesă elegantă în interiorul locuinței, ci și una durabilă, care se integrează cu ușurință în orice spațiu.

Un pas mai departe: noul televizor TCL P638

TCL lansează noua serie P63 – televizoare 4K HDR, cu Google TV, pentru o experiență de vizionare de excepție (P638)Mergând și mai departe, venind cu o calitate impresionantă a imaginii și o dimensiune captivantă a sunetului, noul televizor TCL P638 oferă un conținut bogat, la standarde de calitate înalte. Disponibil în modele cu diagonala de 65, 55, 50, 43 inchi, acesta combină 4K HDR, Dolby Vision, HDR10 și 60Hz Motion Clarity pentru o calitate a imaginii 4K HDR uniformă și foarte detaliată.

Cel mai recent televizor 4K HDR din seria TCL, P638, vine dotat cu HDR10 și HDR Dolby Vision, ceea ce permite o experiență impresionantă, cu lumini mai puternice și strălucitoare, și culori închise mai întunecate, cu păstrarea tuturor detaliilor, chiar și a celor mai subtile. Acest televizor unic este, de asemenea, dotat cu Motion Clarity pentru o imagine mai fluidă și o mișcare a imaginii îmbunătățită. Privitorii nu vor pierde niciun detaliu, chiar și în timpul vizionării conținutului cu imagini rapide, și se vor bucura întotdeauna de o experiență de vizionare bogată, clară, indiferent dacă sursa este de 50Hz sau 60Hz. Acest nou model acceptă și HDR Multiformat, pentru a oferi consumatorilor o experiență HDR uimitoare, indiferent de sursă.

Mai mult, utilizatorii se vor bucura de momente audio captivante, imersive, care umplu locuința, totul datorită tehnologiei Dolby Atmos, care surprinde în mod realist mișcarea fiecărui obiect și oferă un sunet surround, la 360°. Acesta creează o experiență cu adevărat cinematografică, alături de calitatea remarcabilă a imaginii asigurată de Dolby Vision™.

Seria TCL P63 face parte din gama TCL 2022 (cu noile serii TCL C și P). Puteți afla mai multe detalii la https://tcl-eu.com/EUlaunch2022/.

Printre caracteristicile cheie se numără:

• 4K HDR
• Îmbunătățirea dinamică a culorilor (Dynamic colour enhancement)
• 60 Hz Clarity Motion (doar pentru modelul P638)
• HDR 10
• Dolby Vision (doar pentru modelul P638)
• Format Multi HDR (doar pentru modelul P638)
• Game Master
• HMDI 2.1 ALLM
• Dolby Audio (doar pentru modelul P635)
• Dolby Atmos (doar pentru modelul P638)
• Google TV
• Asistent Google
• Google Duo
• Compatibil cu Alexa
• Netflix, Amazon Prime, Disney+
• Ramă metalică subțire, fără margini (suport negru pentru modelul P635 / suport argintiu pentru modelul P638)