Hardware — June 6, 2022 at 5:14 pm

PC Garage dă startul la “Vacanța de Gaming”

by

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același timp un reper pentru toți cei pasionați de tehnologie, anunță o serie de reduceri cu prilejul vacanței de vară. Sub umbrela “Vacanța de gaming”, PC Garage oferă reduceri atractive la foarte multe produse de gaming, precum şi cadouri interesante la anumite achiziţii.

pc garage vacanta de gamingVacanțele de vară este probabil una dintre cele mai plăcute şi aşteptate perioade ale anului, în special pentru tineri. Este o perioadă de timp liber, destul de generoasă, în care te poţi distra cu prietenii, atât în mediul offline cât și în mediul online. Pentru cei care preferă să se relaxeze în fața monitorului și să câștige competiții alături de prieteni, PC Garage vine în perioada următoare cu o serie de campanii ce promit să le facă vacanța de vară și mai frumoasă.

Astfel, în perioada 6 iunie – 26 iunie, în limita stocului disponibil, clienţi PC Garage vor primi gratuit un kit de periferice Logitech la achiziția sistemelor PC Garage pentru gaming, work&play și office.

Cadourile constau în:
• Tastatură gaming Logitech G213 Prodigy în valoare de 199.99 RON
• Mouse gaming Logitech G102 Lightsync RGB în valoare de 109.99 RON
• Kit Logitech Wireless MK220 în valoare de 123.97 RON

Tastatura G213 oferă o iluminare RGB pe cinci zone cu un spectru de 16.8 milioane de culori. Este rezistentă la scurgerea de lichide și oferă inclusive butoane multimedia dedicate pentru controlul audio atunci când te joci.

Mouse-ul G102 RGB este soluția perfectă pentru cei care doresc un mouse ușor, simplu și performant. Senzorul de 8000DPI este precis, iar iluminarea RGB va oferi o ambianță deosebită. Este unul dintre cei mai populari mouşi de gaming, fiind apreciat de comunitățile de gaming din întreaga lume.

Kit-ul MK220 format din tastatură și mouse este excelent pentru calculatoarele de tip office. Perifericele Logitech din acest kit sunt ideale pentru munca de la birou, fiind wireless, ergonomice și silențioase în timpul utilizării.

A doua campanie se adresează celor ce caută sa facă un upgrade sau pur şi simplu să construiască un nou PC.  Este valabilă în aceeași perioadă 6 iunie – 26 iunie şi promite să ofere cadou o carcasă sau un SSD , oferind opţiunea de a alege între cele două,  la achiziţia oricărui combo de procesor + placă de bază + placă video. Atenţie, pentru a beneficia de cadou valoarea celor 3 componente trebuie să fie de minim 1800 lei.

Astfel ai de ales între o carcasă Alphagear Archon Clear RGB sau un SSD Intenso Premium 500GB PCI Express 3.0 x4.

Carcasa oferă un design deosebit prin cele trei ventilatoare frontale cu iluminare ARGB și capace din sticla. Astfel, componentele cu iluminare RGB vor fi ușor de privit, iar atmosfera va fi una unică. Este o carcasa mid-tower cu 4 ventilatoare incluse, porturi USB 3.0 și cu dimensiuni generoase.
SSD-ul Intenso Premium este o unitate în format M.2 care folosește standardul PCI Express 3.0 x4. Este indicat pentru cei care doresc să aibă o viteză mare atunci când transferă fișiere mari sau vor viteză în utilizarea de zi cu zi. Cu 2100MB/s citire și 1700MB/s scriere, acest SSD este ideal pentru orice activitate și este garantat până la 1.5 milioane de ore MTBF.

Cea de a treia campanie de adresează celor ce vor mobilitate şi va fi axata pe reduceri speciale pentru laptop-urile Intel atât din gama gaming cat si din multimedia sau office. Campania se desfăşoară în perioada 6 – 20 iunie şi include o multitudine de produse, dintre care recomandăm:
Laptop Lenovo Legion 5 15IMH6 cu procesor Intel Core i5-10500H, 8GB RAM DDR4, RTX 3050Ti, 512GB SSD – 4098.99 RON
Laptop HP 15-dw3042nq cu procesor Intel Core i5-1135G7, 8GB RAM DDR4, 256GB SSD – 1998.99 RON
Laptop ASUS X515EA cu procesor Intel Core i3-1115G4, 8GB RAM, 256GB SSD – 1498.99 RON

Mai multe detalii despre campanie și produse găsiți pe pagina dedicată.