Data Center / Storage — June 8, 2022 at 3:09 pm

Schneider Electric introduce cel mai sustenabil UPS modular monofazat de acest gen

by

Schneider Electric™, lider în transformarea digitală a managementului și automatizării energiei și cea mai sustenabilă companie din lume în 2021, conform clasificării Corporate Knights, prezintă APC Smart-UPS Modular Ultra, cea mai sustenabilă sursă de alimentare neîntreruptibilă (UPS) de acest fel. Noul UPS oferă clienților mai multă putere scalabilă la cele mai mici dimensiuni, eliberând spațiu pentru tehnologiile IT critice sau pentru alte echipamente, maximizând în același timp timpul de funcționare și reducând costul total de utilizare.

Schneider ElectricCu APC Smart-UPS Modular Ultra, Schneider Electric reinventează complet categoria de UPS-uri modulare monofazate pentru a satisface nevoile în continuă evoluție ale clienților, legate de distributed edge computing și de mediile IT hibride. Această ultimă inovație se bazează pe APC Smart-UPS Ultra, disponibil acum în SUA, Canada și Japonia și care intră pe piețele europene și asiatice la sfârșitul anului 2022.

Conceput pentru a ajuta profesioniștii IT și furnizorii de soluții să facă față aspectelor dificile de implementare în IT-ul edge și distribuit, Smart-UPS Modular Ultra este primul UPS modular monofazat cu tehnologie Litiu-ion.

Designul său, scalabil și redundant, oferă o densitate de putere de până la 2,5 ori mai mare decât orice UPS modular comparabil.

Capacitatea de putere mai mare, la cele mai mici dimensiuni, durata de viață mai lungă a bateriei și costul total de utilizare (TCO) mai scăzut, toate aceste permit clienților să extindă și să adauge rezistență pe măsură ce nevoile business-ului se schimbă.

Companiile se bazează pe tehnologiile digitale pentru a crește scalabil la nivelul edge. Pe măsură ce creează noi produse și servicii pentru clienți sau îmbunătățesc experiența acestora, ele trebuie, de asemenea, să devină mai eficiente din punct de vedere operațional și mai sustenabile, prin tranziția la operațiuni conectate în primul rând digital.

Cheltuielile la nivel mondial pentru edge computing ar putea atinge 176 de miliarde de dolari în 2022, în creștere cu 14,8% față de 2021. Potrivit unei noi cărți albe IDC, în parteneriat cu Schneider Electric, în timp ce edge computing este un factor important al paradigmei digitale, securitatea cibernetică, fiabilitatea și abilitățile rămân provocări de top atunci când se face tranziția la un ecosistem conectat în primul rând digital.

„Pentru a răspunde nevoilor în evoluție ale lumii digitale de astăzi, centrele de date locale, regionale și cloud ale viitorului trebuie să fie proiectate pentru a fi sustenabile, rezistente, eficiente și adaptabile. Introducerea Smart-UPS Modular Ultra întărește și mai mult portofoliul inovator Smart-UPS Ultra cu UPS-uri de 3kW și 5kW, iar acum cu noul Modular Ultra 5-20kW”, a declarat Tarunjeet Sarao, Senior Vice President, Transactional & Edge Line of Business la Schneider Electric. „Smart-UPS Modular Ultra, cel mai sustenabil UPS modular din industrie, oferă un nivel cu totul nou de rezistență și protecție a puterii cu putere scalabilă la cele mai mici dimensiuni, fiind cu 50% mai mic decât orice UPS comparabil. Rezultatul este cea mai bună protecție din categorie, într-un design scalabil și redundant, care economisește spațiu, timp și bani.”

Cu 50% mai mic, 60% mai ușor și cu o densitate de putere de 2,5 ori mai mare decât ofertele comparabile, Smart-UPS Modular Ultra este cel mai mic, mai ușor și mai puternic UPS modular de 5-20 kW din industrie. Cu tehnologia sa de semiconductor de ultimă generație, designul compact inovator al Smart-UPS Modular Ultra oferă clienților mai mult spațiu pentru infrastructura IT critică și alte echipamente. Pentru prima dată, companiile mari pot beneficia de o protecție a puterii de până la 20 kW într-un UPS modular monofazat.

Smart-UPS Modular Ultra este proiectat pentru circularitate și cu tehnologia litiu-ion, permițând cea mai mare reducere a emisiilor de carbon față de orice UPS din categoria sa. Acest UPS inovator, sustenabil și scalabil va fi certificat Green Premium™, angajamentul Schneider Electric față de sustenabilitatea mediului.

Bateriile litiu-ion de la Smart-UPS Modular Ultra oferă o durata de viață a bateriei UPS-ului VRLA de până la 3 ori mai mare și nu trebuie  să fie înlocuite în condiții normale de funcționare. Tehnologia Litiu-ion ajută companiile să economisească costuri, cum ar fi cele legate de înlocuirea bateriilor, reducând timpul și banii cheltuiți pentru întreținere. În plus, cu o garanție de cinci ani, Smart-UPS Modular Ultra economisește peste 10 ani – cost total de utilizare.

APC Smart-UPS Modular Ultra este compatibil EcoStruxure™, permițând monitorizarea și gestionarea în cloud sau on-premise, recomandări bazate pe date și vizibilitate îmbunătățită pe mai multe dispozitive și site-uri UPS cu soluții IT EcoStruxure. Conectivitatea este asigurată prin intermediul Network Management Card.

Smart-UPS Modular Ultra va fi disponibil în a doua jumătate a anului 2022 în SUA, Canada și Japonia, mai apoi urmând să fie prezent pe celelalte piețe începând cu 2023. Pentru a afla mai multe despre Smart-UPS Modular Ultra, vizitați APC.com.